HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

A háttérhatalmi demokráciaexport állomása most, vagy Majdan

2014. december 16. 09:02
Kostás Roland - Hunhír.info

uj-vilagrend-250.jpgKedden 18 órakor a József nádor téren kezdődik tüntetés, melyet több "civil szervezet" azzal a céllal szervez, hogy az elmúlt hetekben kialakult tiltakozó csoportokat egyesítse. A demonstrálók a NAV-székház érintésével a Parlament elé vonulnak. Felhívásukban azt írják, céljuk a jogok közös megvédése, a társadalmi igazságtalanság elutasítása, valamint az összefogás és az, hogy alternatívát találjanak, ha a kormány továbbra is semmibe veszi őket – adja a mai ultraliberális eseménysorozat előzetesét az egyik támogató, szélsőségesen Új Világrend-párti hírportál. Normális körülmények között pár mondattal elintézhető lenne az attrakció, de mindenki előtt nyilvánvaló lehet, hogy már a környékünkön sem normálisak a körülmények.

Menedék - Baráthosi

Közvetlen szomszédunkban egy évvel ezelőtt a gyarmatosító világhatalom kirobbantott egy színes forradalmat, nyugati titkosszolgálatok, az USA által támogatott szervezetek és akciócsoportok elűzték a törvényesen megválasztott kormányt csak azért, mert az országvezetés nem akarta Ukrajnát a globálgyarmatosítók karmai közé taszítani. A lényeg a közvetlen szomszédunkban kijelentésen van. Az idei év gyakorlatilag nem szólt másról, mint a demokráciaexportnak nevezett vad világhatalmi törekvésekről, amely egyformán le akarja igázni a vele szembeszegülő putyini Oroszországot, és azokat az államokat, amelynek vezetése nem teljesíti vakon a világot uraló erők parancsát. Nem az ördögöt festjük a falra, csupán kalkulálunk, és összerakjuk a mozaikkockákat, amelyből egyértelműen látszik: Kun Béla, Szamuely, Jászi Oszkár és Cserny József dédunokák felhasználásával hazánkban is olyan változást követel a világhatalom, amelyet meglátása szerint a jelenlegi kormány nem, vagy nem úgy hajtana végre, ahogyan az a kőtáblákra írva vagyon. Éppen ezért így vagy úgy meg kell buktatni. Mindenesetre figyelmeztetünk: lassan száz éve lesz, hogy volt Magyarországon egy brutális hatalomátvétel, amely alapjaiban felforgatta az ezeréves Magyarországot, és Európa legrégibb államának területi megcsonkításához vezetett. A sok vér, a brutalitás viszont megszülte a nemzeti ellenállást, és a nemzetellenes gonosztevőket elűzte az ébredő Magyarország. Bármi is történik, most sem lesz másképpen.

Számtalanszor jeleztük, hogy nem vagyunk elégedettek a különböző páholyok és csillagrendek előtt hajbókoló Orbán-kormánnyal, amelynek leváltását törvényes eszközökkel a 2018-as országgyűlési választásokon tartjuk elképzelhetőnek a nemzeti ellenzék, a Jobbik által. Ez az alap, és minden más olyan próbálkozást, amely az idegenek érdekében előrehozott választásokat akar kiprovokálni, vagy akár erőszakos kormánybuktatásra törekszik, a legmesszebbmenő mértékben elutasítunk. Magyarország nem lehet Majdan, itt nem következhet be az, ami Ukrajnában, és országunkat nem uralhatja totális mértékben a világgyarmatosító. A szebb jövőre és békére vágyó Magyarország nem lehet sem tűzfészek, sem pedig az Új Világrend európai bázisa és felvonulási területe. Nemet mondunk az európai zászlók alatt őrjöngőkre, akik a további rothadást, a tradíciós és a nemzeti értékek totális elpusztítását tűzték zászlójukra.

Pár hét múlva hatalmas változás következhet be a világban. Létrejöhet az új gazdasági szövetség, az Eurázsiai Unió, amely alternatívát jelent arra a jelenlegi kócerájra, amely a véres francia forradalom eszmeiségéből is táplálkozva elfogadhatatlan falansztervilágba zárná Európa nemzeteit. A történet valójában erről szól, az utcán parádézó, kiüresített jelszavakat ordibáló européer tömeg meg akarja akadályozni azt is, hogy végre Magyarország a számára gazdasági fellendülést is jelentő közösséghez tartozhasson, az idegenek totális kiszolgálása helyett. Az Orbán-kormány megtett ugyan mindent, hogy kiszolgálja a világhatalom érdekeit, mégis a miniszterelnök néhány megszólalása alkalmatlanná tette számukra, hogy rábízzák az ezeréves Magyarország globálatlantista átalakításának levezénylését. Ezért akarják ismét hatalomba emelni a nekik elkötelezetteket és csak nekik szolgálókat, és ez az, ami elfogadhatatlan és ez az, ami nem következhet be, bármit is üvölt a csürhe, bárhogyan is randalírozik a nemzetközi jogvédőktől és a minősítésektől rettegő impotens rendőrség asszisztálása mellett.

Amíg normális mederben folynak az események a ma este során, csak érintőlegesen foglalkozunk a történésekkel, viszont ha úgy látjuk, hogy itt már többről van szó a törvény adta lehetőségnél, a tüntetésnél, akkor percről percre jelentkezünk.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat