HunHír.info

2018. Ígéret hava 20. nap, Kadarta napja.

Ultraliberális garázdák támadták meg a parlamentet - Frissítve: megint nem merte feloszlatni a rendőrség a rendbontók illegális akcióját

2014. december 15. 10:04
Kincses Albin - Hunhír.info

anarchia.jpgA "költségvetés megszavazása ellen" demonstráltak civilnek hazudott idegenérdek-védő aktivisták hétfő reggel a parlament épületénél. A rendőrök sorra elkezdték igazoltatni a nem bejelentett demonstráció résztvevőit, mintegy harminc embert, ahelyett, hogy egyből szétcsapták volna a garázdák bandáját. A rendőrök megint az ultraliberálisok gyaloghintósaiként funkcionáltak, ölben vitték őket tovább a garázsbejárat elöl. Ennek nagyon rossz vége lesz, ha egy állami erőszakszerevezet meghajol a garázdák és agresszorok előtt.

Elállták a Parlament északi oldalán lévő garázslejárót szélsőségesek, és a költségvetés megszavazása és a megszorítások ellen szólaltak fel ma reggel. A körülbelül harminc rendbontó közt felbukkant Papp Réka Kinga korábbi 4K!-s szóvivő és a krétakörös Gulyás Márton, Varga Attila pedig beszédet mondott. (Ő volt az, aki a nyíregyházi Huszár-telepi iskolával kapcsolatos, iskolai szegregációról szóló per tárgyalásán is felszólalt Debrecenben. Vagyis az a senkiházi, aki csak azért szétverné a jól működő cigány iskolát, hogy a cigányokat kiszakítva a megszokott környezetükből rászabaduljanak a többségi iskolákra, megannyi konfliktus forrását jelentve.

Egyértelmű, hogy nem a költségvtésről szól ez a történet sem, csupán az állandósult anarchiáról, hogy az emberek a saját kis gondjaikkal, s ne társadalmi kérdésekkel foglalkozzanak. Mert akkor észrevétlenül lesznek az idegenek robotjai, és országuk idegen totálgyarmat, ahol csak másodrendű állampolgárok lehetnek ezeréves hazájukban.

Frissítve:

Néhány perccel hétfő reggel 9 óra után a készenléti rendőrség munkatársai kiröhögtetve magukat s az egész fegyveres testületet "felszámolták" a parlamenti mélygarázsba vezető utat lezáró demonstrációt. Miután háromszor felszólították a tüntetőket tevékenységük befejezésére, és ők ennek nem tettek eleget, a rendőrség munkatársai egyesével kezdték elvinni őket a mélygarázs elől. A demonstrálók leültek a földre, és azt skandálták, hogy "alkotmányt, demokráciát, jóléti államot!", ezért ölben kellett elszállítani őket. A rendőrök a demonstrálókat csak néhány méterrel vitték arrébb a Kossuth tér és a Balassi Bálint utca sarkáig, de így is szabaddá vált a mélygarázs bejárata.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat