HunHír.info

2018. Enyészet hava 18. nap, Kartal napja.

Ultraliberális garázdák támadták meg a parlamentet - Frissítve: megint nem merte feloszlatni a rendőrség a rendbontók illegális akcióját

2014. december 15. 10:04
Kincses Albin - Hunhír.info

anarchia.jpgA "költségvetés megszavazása ellen" demonstráltak civilnek hazudott idegenérdek-védő aktivisták hétfő reggel a parlament épületénél. A rendőrök sorra elkezdték igazoltatni a nem bejelentett demonstráció résztvevőit, mintegy harminc embert, ahelyett, hogy egyből szétcsapták volna a garázdák bandáját. A rendőrök megint az ultraliberálisok gyaloghintósaiként funkcionáltak, ölben vitték őket tovább a garázsbejárat elöl. Ennek nagyon rossz vége lesz, ha egy állami erőszakszerevezet meghajol a garázdák és agresszorok előtt.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Elállták a Parlament északi oldalán lévő garázslejárót szélsőségesek, és a költségvetés megszavazása és a megszorítások ellen szólaltak fel ma reggel. A körülbelül harminc rendbontó közt felbukkant Papp Réka Kinga korábbi 4K!-s szóvivő és a krétakörös Gulyás Márton, Varga Attila pedig beszédet mondott. (Ő volt az, aki a nyíregyházi Huszár-telepi iskolával kapcsolatos, iskolai szegregációról szóló per tárgyalásán is felszólalt Debrecenben. Vagyis az a senkiházi, aki csak azért szétverné a jól működő cigány iskolát, hogy a cigányokat kiszakítva a megszokott környezetükből rászabaduljanak a többségi iskolákra, megannyi konfliktus forrását jelentve.

Egyértelmű, hogy nem a költségvtésről szól ez a történet sem, csupán az állandósult anarchiáról, hogy az emberek a saját kis gondjaikkal, s ne társadalmi kérdésekkel foglalkozzanak. Mert akkor észrevétlenül lesznek az idegenek robotjai, és országuk idegen totálgyarmat, ahol csak másodrendű állampolgárok lehetnek ezeréves hazájukban.

Frissítve:

Néhány perccel hétfő reggel 9 óra után a készenléti rendőrség munkatársai kiröhögtetve magukat s az egész fegyveres testületet "felszámolták" a parlamenti mélygarázsba vezető utat lezáró demonstrációt. Miután háromszor felszólították a tüntetőket tevékenységük befejezésére, és ők ennek nem tettek eleget, a rendőrség munkatársai egyesével kezdték elvinni őket a mélygarázs elől. A demonstrálók leültek a földre, és azt skandálták, hogy "alkotmányt, demokráciát, jóléti államot!", ezért ölben kellett elszállítani őket. A rendőrök a demonstrálókat csak néhány méterrel vitték arrébb a Kossuth tér és a Balassi Bálint utca sarkáig, de így is szabaddá vált a mélygarázs bejárata.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat