HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Majdan egynek annyi lett - azért ne kétezer libsi meg agymosott akarja fújni a passzátszelet

2014. december 14. 19:55
Kostás Roland - Hunhír.info

jobb-szektor-250.jpgA budapesti Majdan projekt legújabb főpróbája befuccsolt hatvanezresek által gründolt tüntetésen. Hiába fikázták az uniós zászlók erdejében a keleti nyitást a finnyás européerek. Hiába jelentek meg kétes hírű szakszervezetisek, hálózatos ultraliberálisok meg egyéb, csak az számít, hogy mi mit mondunk, mert mi azok elkötelezettjei vagyunk történelemhamisítók meg tradícióellenesek, az a két-háromezer őrjöngő, aki úgy játszott megint európait, hogy millióknak akart kötelező irányt mutatni, úgy égett le, mint az a bizonyos mágikus csipkebokor.

Noha a fotelos netforradalmárok közül hatezren jelezték, hogy ott lesznek az ultraliberális européerek által szervezett műbalhén, jó, ha negyedük bandázott a nagy vasárnap liboldó szeánszon, ahol megint a szegényekre hivatkozva (tudjuk nagyon jól, hogy ezek milyen csoportokat értenek kizárólagosan a szegények alatt) követelte a dekadens, hanyatló, gender és kisebbségi-bűnöző kultuszos Európát, az imádott gyarmatosító, fegyverkező, embereket kínzó nyugati modell követését a pusztabunkó Magyarországnak, de nem jött be a manőver.

Ezt a szerencsétlen hordát pár száz nemzeti érzelmű drukker és betyár felkente volna egyből a falra, mert a fiatalok ugyancsak alulreprezentáltak voltak a jobbára középkorú agymosottakból álló tüntetésen. Az emberek hócipője tele van a kibaszott köztársasággal, mert egyre többen vannak, akik tudják, a köztársaság nem a köz társasága, hanem pár tízezer kivételezetté, s képviselői úgy uszítanak a hazafias oktatás, a nevelés ellen, hogy közben kölkeiket méregdrága magániskolákba járatják, mert azt mégsem tudja az imádott felzárkóztatandó megfizetni, így őket nem érinthetik a többségi átlagiskolákat sújtó problémák.

Aztán megszólalt ez a Gulyás nevezetű pojáca is, az ultra-szocionliberál családban szocializálódott kis mobiltelefonos senkiházi, az EP-ben folyamatosan hazánkat kóstolgató européer, a Magyarországot gyalázó Tavares-jelentés létrehozásában érintett Gurmai Zita meg egy full MSZP-s faszfej frigyéből keletkezett "újbalos" önjelölt, a folytatásra buzdítva. Csak azt nem tudni mit folytatnak, illetve majd kedden kiderül, hogy mennyire jól taktikáztak ezeket a seggfejeket mozgató idegen puccsista műhelyek.

Azért egy fontos momentumról se feledkezzünk meg. A kormánypárti internetes média megtett mindent a mostani tüntetések hátterének feldolgozásáért, hiszen ők abban érdekeltek, hogy ne rendüljön meg még jobban a megbízóikba vetett bizalom. Az alternatív média most lépett elő igazi médiaszereplővé, hiszen a sok kérdést máshogyan magyarázó és megválaszoló portálok egyetértettek abban, hogy Orbánék leváltása csak a választásokon, törvényes lehetőségek alapján lehetséges, és idegenek által gerjesztett puccsnak minősítették a liberálisok és a megvezetett prolik akcióját. De még azok is, akik talán ezt a megközelítést is túlhaladták, egyértelművé tették hogy a globálatlantista bóherek ismételt hatalomra jutásával szembe szállnak.

Most, ebben az estben létrejött egy "jobbos kommunikációs nagykoalíció", amely addig egy húron pendül, amíg idegen gyarmatosítók és hazai szervezeteik fenyegetik hazánkat. Az Orbán-rendszer sok-sok elemének intézkedésének elvetése egyértelmű kell, hogy legyen, de ez nem párosulhat a gyarmatosító erők hatalomra juttatásával. Persze, ez csak nálunk furcsa és váratlan.

A Trianonban elszakított nemzetrészeken létrejött műállamok azért tudnak még ma is virulni, mert ha külső veszélyről van szók, akkor egymás mellett küzd az ultraliberális és ultranacionalista. Csak Magyarország az, ahol ilyen rendkívűl magas az egy főre jutó hazaárulók száma.

Az ifjúság lázadás. Az Európai Unió zászlói alatt lázadni a rejtett híreket is nyilvánosságra hozó alternatív média világában különben éppen olyan nonszensz, mint ha a hetvenes évek az általuk elképzelt nyugati életforma iránt vágyakozó magyar lázadói mondjuk sarló-kalapácsos lobogó alatt üvöltözték volna, hogy Born in the USA...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat