HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Ezek az ultraliberális szervezetek akarnak kormányt buktatni - lista

2014. december 13. 11:34
Hunhír.info

haha120218-1-250.jpgNem mondhatni, hogy elfáradtak volna az internetadó ötletének bedobásával kezdődött tüntetéssorozat résztvevői. Ellenkezőleg: egy utolsó, kiadós hullámmal búcsúztatják az évet – és reményeik szerint az Orbán-kormányt is – az elmúlt hónapok tömegmegmozdulásairól ismertté vált civil csoportok, szervezetek és szakszervezetek - örvendezik a nol.hu.

A szélliberális médium rendkívüli pontossággal felsorolja azokat a civil kezdeményezéseket, amelyek támogatják a háromnapos tüntetés-cunamit, amely a reményeik szerint december 16-án éri el a csúcspontját, mire a hivatásos érdekvédők, a szakszervezetek előkészítették a terepet.

Budapest V., József nádor tér, 2014. december 16-án 18 órától (központi esemény)

Szervező: Szabad oktatást, Egymillióan az internetadó ellen Facebook-csoportok.

Támogatók: A Város Mindenkié, Antifasiszta Hálózat, Demokratikus Nevelésért és Tanulásért Közhasznú Egyesület, Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány, HAT - Hálózat a Tanszabadságért, Hívatlanul Hálózat, Magyartanárok Egyesülete, Magyar Nők Szövetsége/Association of Hungarian Women, Magyar Szekuláris Egyesület, Nem Némulunk El, Oktatói Hálózat, Rehab Critical Mass, Rosta Rokkant Mozgalom, Szabadságszínpad, 1000 milliárdan a tisztességes adózásért (Népharag csoport), Történelemtanárok Egylete.

Program: Közösvonulás a következő útvonalon: József nádor tér - NAV-székház - Alkotmány utca Kossuth tér. A tüntetésen felszólal több "civil szervezet" képviselője.

Várható létszám:10.000 Facebook-visszajelzés

Hálózatok, páholyok, ultraliberális garázdák, antifák - tényleg azt hiszik ezek a majmok, hogy ők fedik e a magyar társadalmat? Valamiért igen. És ez a valami nem más, mint a globális háttéthatalom.

Eközben a felmérések szerint a fiatalok elsöprő többsége a Fideszt, illetve lassan őket is befogva a Jobbikot támogatja. És a Jobbik a 2018 as választásokon, nem pedig az utcán akar kormányt váltani. Ez az ulraliberális horda tehát nem számolhat széleskörű társadalmi támogatottsággal.Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az erdélyi renaissance - Balogh JolánAz erdélyi renaissance
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat