HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Katonai akciókkal fenyegette meg Putyint az USA

2014. december 12. 20:49
Hunhír.info

Moszkvában pénteken visszautasították az Egyesült Államok kongresszusában elhangzott vádakat, amelyek szerint Oroszország megsértette az 1987-ben kötött orosz-amerikai INF-szerződést, amely a közepes hatótávolságú nukleáris fegyverzetek leszereléséről rendelkezik. Az orosz külügyminisztérium közleménye leszögezi, hogy "Oroszországban nem szándékoznak alávetni magukat az Egyesült Államok diktátumának".

Menedék - Bayer

Rose Gottemoeller, fegyverzetellenőrzési és nemzetközi biztonsági ügyekben illetékes külügyminisztériumi államtitkár kedden az amerikai képviselőház illetékes bizottságában tartott meghallgatáson közölte, el kell érni, hogy Moszkva betartsa a 27 évvel ezelőtt aláírt megállapodást. A külügyi vezető azt mondta, hogy Washington ebben az ügyben többször is kifejezte aggodalmát, most pedig a diplomáciai intézkedések mellett katonai és gazdasági válaszlépéseket fontolgat. Gottemoeller ugyanakkor ellenezte, hogy az Egyesült Államok kilépjen a szerződésből.

Moszkva szerint a kilátásba helyezett katonai lépések "csak növelnék a feszültséget az anélkül is meglehetősen bonyolult helyzetben".

Az orosz külügyminisztérium azt állította, hogy Washington nem tudja pontosan megfogalmazni kifogásait, miközben nem ad választ az európai rakétavédelmi rendszerben használandó fegyverzetekkel és a közepes hatótávolságú szárnyasrakéták kilövőállásainak Lengyelországba, illetve Romániába telepítésének terveivel kapcsolatos orosz aggodalmakra.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat