HunHír.info

2018. Ígéret hava 24. nap, Vidorka napja.

Jobbik: Az Egyesült Államok végérvényesen elvesztette morális alapját

2014. december 12. 12:10
Hunhír.info

borton250.jpgAz Egyesült Államok végérvényesen elvesztette morális alapját és legitimitását a nemzetközi nagypolitikában, hogy bármilyen tagállamon vagy kormányon számon kérjen demokratikus lépéseket, emberi jogokat – fogalmazta meg a Kossuth Rádióban Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője a CIA vallatási módszereiről, amelyeket pártja országgyűlési határozatban ítélne el. Amit az Amerikai Egyesült Államok megenged magának világszerte, az most már nagyon messze van attól, ami jogos és szükséges – hangoztatta.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A politikus szerint az lenne a szerencsés, ha a határozatot egységesen fogadná el a parlament, és nem pártpolitikai kérdés válna belőle.

A szóvivő megjegyezte: ha a világ érintett szervei következetesek, akkor ennek az ügynek lesz folytatása akár a strasbourgi emberi jogi bíróságon, akár más fórumon, miközben az Egyesült Államoknak önmérsékletet és alázatot kellene tanúsítania.

Mirkóczki Ádám csütörtöki sajtótájékoztatóján kijelentette: nincs az a nemzetközi szerződés, emberjogi dokumentum, amit az Egyesült Államok szervei ne tiportak volna lábbal, s közben Magyarországon és mindenütt a világon ezen dokumentumokat akarják az utolsó betűig betartatni. Miközben az Egyesült Államok a "világ csendőre", a demokrácia védelmezője szerepkörében tetszeleg, most megmutatta valódi énjét - értékelt a jobbikos politikus, kétszínűnek és hazugnak nevezve az amerikai politikát.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat