HunHír.info

2018. Álom hava 15. nap, Bábolna napja.

A cionistáknak behódolt magyar és magyarországi egyházak nyomására elvették Siklósi Beatrixtól a vallási műsorokat

2014. december 11. 10:10
Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgA Népszabadsághoz "jutott" az a tiltakozó levél, amelyben Erdő Péter bíboros, Bölcskei Gusztáv református püspök, Gáncs Péter, evangélikus elnöki-püspök és a Heisler András, a Mazsihisz elnöke írt Szabó László Zsoltnak, az MTVA vezérének. Valamiért most nem őrjöngenek a liberális jogvédők, hogy a katolikusok az államnak adnak parancsokat. Ugyanis ők is aláírták azt a dokumentumot, amely Siklósi Beatrix szerkesztői beosztása megszüntetését követeli.

Menedék - Bayer

Ebben többek közt azt írták, hogy „Siklósi Beatrix szerkesztő úrhölgy személyét elfogadhatatlannak tartjuk. Nyíltan kirekesztő, antiszemita megjegyzései, nyilatkozatai alkalmatlanná és hiteltelenné teszik az egyházi műsorok gondozására".

Kiderült az, is, hogy erre még október végén a vezérigazgató válaszolt, amelyben megvédi Siklósit, és bízik abban, hogy kolléganőjét „valós érdemei és munkája alapján fogják megítélni". Mindemellett közölte azt is, hogy a vallási terület már nem szerepel a feladatkörében.

Síklósi korábbi "főbűne" egyebek mellett az volt, hogy a szocionliberáliosok által 2003-ban betiltott hatalmas népszerűségű tévéműsorában, az Éjjeli Menedékben egy MIÉP-es rendezvényen készült felvételben teret adott a hazánkba látogató, "radikálisan szélsőjobboldali nézeteiről" ismert angol történész, David Irving 1956-os magyar forradalommal kapcsolatban vallott nézeteinek.

A liberális médiumok akkori megfogalmazása szerint az "anyagban Irving szerint a felkelés első két napja antiszemita pogrom volt, illetve a forradalmat az általuk zsidókormánynak tekintett magyar kormány ellen a munkásság robbantotta ki, amíg az értelmiség csak később kapcsolódott a folyamatba".

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat