HunHír.info

2018. Enyészet hava 17. nap, Érd napja.

A Néphazugság amerikai (”magyar” származású) vendégszerzője már hungarista pártnak nevezi a Jobbikot

2014. december 11. 09:06
Kincses Albin - Hunhír.info

justicia250.jpgMagyar származásúként aposztrofálja a Néphazugság amerikai vedégszerzőjét, aki a lap publicisztikai rovatában retteg amiatt, hogy "egy hungarista, antiszemita, cigányellenes, a jelenlegi kormány gondolatvilágától és irányvonalától messze álló pártnak mind 2010-ben, mind 2014-ben sikerült jelentős számú mandátumot szereznie a magyar parlamentben". Bizonyos George F. Hemingway (hú, de szép magyar neve van) már azt állítja, hogy a Jobbik- jelenség miatt indult be a kitiltási támadássorozat Magyarország ellen.

Hemingway úr először azon ömleng firkálmányában, hogy mennyire imádja az Amerikai Egyesült Államokat, azt az országot, amelyet senki sem szereti nálánál jobban, ahol a szabadság és a tisztesség uralkodik, és a jogállamiság megkérdőjelezhetetlen. Aztán jön a sorban az "újnyilas" Jobbik további gyalázása, és természetesen a Krím-félszigetet "bekebelező" Oroszország a következő céltábla, amely ugyebár "megtámadott egy szuverén államot, és annak egy részét bekebelezte, Kelet-Ukrajnát pedig most próbálja bekebelezni".

No ennyi untig elég a globálliberál magyarországi sajtótermék noname új sztárjából, viszont a tendencia azért érdekes, hogy a "mértékadó médium" ismeretlen idegen bohócokat használ fel arra, hogy Magyarország második legnagyobb pártját gyalázhassa. Ráadásul ilyen eszement seggfejet használ fel céljaira.

Szóval: egy olyan ember, aki elfogult a "világ vezető terrorista állama " (Noam Chomsky világhírű zsidó gondolkodó), a hamis zászlós hadműveletek alkalmazója, más országok megtámadója és elfoglalója, az embereket megkínzó hatalommal szemben, annak a szavahihetősége minimum megkérdőjelezhető. Hogy sarkosabba fogalmazzunk, ez az ember egy közveszélyes elmebeteg. Mert mérgezi a légkört, uszít, s ráadásul a szabadságot és tisztességet is új, elfogadhatatlan dimenziókba helyezi. Úgy látszik, a Néphazugság mára zárt intézeti faliújság színvonalára süllyedt. Gratiula éppen úgy neki, mint a hozzá közel álló politikai erőknek. Úgy látszik, nem bírják elviselni, hogy a Jobbik mögött, jól lemaradva kullognak a népszerúségi listákon

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat