HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Megint egy pozitívan diszkriminált által elkövetett gyilkosság

2014. december 10. 16:18
Hunhír.info

Emberölés bűntettének kísérlete és magánlaksértés bűntette miatt, mint többszörös visszaesőt, jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte szerdán a Debreceni Ítélőtábla M. B. váncsodi lakost. A táblabíróság részben helybenhagyta az első fokon eljáró Debreceni Törvényszék ítéletét, de a vádlott feltételes szabadságra bocsátásának legkorábbi időpontját 30-ról 35 évre súlyosbította.

Menedék - Bayer

Az ügy másod-, harmad- és negyedrendű vádlottja bűnsegédként, illetve felbujtóként elkövetett lopás bűntette miatt 8-tól 10 hónapig terjedő felfüggesztett szabadságvesztést kapott.

A bíróság megállapította, hogy M. B. - a másod- és harmadrendű vádlottak tanácsára - 2009 októberében Gáborjánban behatolt egy idős ember házába, aki a harmadrendű vádlott szerint jó anyagi körülmények között élt, és aznap kapott nyugdíjat. Egy szerszámnyéllel a kezében, maszkkal a fején, a bejárati ajtót benyomva behatolt a házba, ahol az idős embert a szerszámnyéllel többször is megütötte a fején, és a már földön fekvő férfit tovább bántalmazta.

Miután a sértett hangosan segítségért kiabált, a vádlott futva, pénz és értéktárgyak nélkül menekülni kezdett. A sértett értesítette a fiát, aki kihívta a mentőket. A sértettet életveszélyes állapotban vitték kórházba, a szakszerű orvosi segítségnyújtás nélkül a sérülése halálos lett volna - állapította meg a bíróság.
Egy másik alkalommal M. B. a testvére - M. M. negyedrendű vádlott tanácsára - behatolt egy Biharkeresztesen egyedül élő, 87 éves asszony otthonába, ahol készpénz után kutatott. A sértett rátámadt a zajra felébredt asszonyra, előbb ököllel megütötte, majd a már földön fekvő nőt tovább bántalmazta.

Mivel nem talált pénzt és értékeket, a sértett fülbevalóját magához vette, tisztítószert locsolt a padlóra, és elhagyta a lakást, majd visszautazott Váncsodra. Az idős asszonyt csak másnap találta meg egy közeli ismerőse. A nőt a mentők kórházba vitték, ahol a szükséges orvosi ellátás ellenére néhány nap múlva meghalt. A sértett és a sérülései között közvetlen ok-okozati összefüggés állapítható meg.

Ez a mai termés: két brutális gyilkosság ismertetése, és mindenütt CIGÁNYOK a rablógyilkosok!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat