HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Lelőtték a rendőrök a zsidót leszúró feketét - most is lesz jogvédők generálta „négerlázadás?”

2014. december 09. 19:44
Hunhír.info

fegyver.jpgKéssel támadt egy fekete férfi helyi idő szerint kedd hajnalban egy rabbitanulóra egy New York Brooklyn Crown Heights negyedében lévő zsinagógában, a tettest a helyszínre kiérkező rendőrök lelőtték - közölte a rendőrség. A támadás hajnali háromnegyed kettő körül történt. A rendkívül rövid időn belül kiérkező biztonsági erők felszólították a huszonhárom centiméter hosszú konyhakést szorongató férfit, hogy dobja el fegyverét. A 49 éves néger bűnöző először leengedte, majd újra felemelte a kést, majd közeledni kezdett a rendőrök felé.

Menedék - Bayer

Egyikük tüzet nyitott, és a kilőtt golyó felsőtestén találta el a támadót - mondta Adam Navarro rendőrségi szóvivő. Az áldozatot - akit az arcán szúrt meg a férfi - kórházba szállították, állapota stabil - közölte Motti Seligson rabbi a a haszid judaizmus Chábád Lubavics mozgalmának központjában, ahol az esemény történt.
Hozzátette, hogy az incidens szemtanúi hallották, amint az elkövető az "Öld meg a zsidókat!" mondatot ismételgette a késelés előtt. A New York-i rendőrség ugyancsak megerősítette, hogy a helyszínen tartózkodó zsidók antiszemita szavakról számoltak be, és a hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben.

Ugyanakkor Moni Ender rabbi, a Chábád Lubavics mozgalom izraeli szóvivője az izraeli katonai rádióban úgy nyilatkozott, hogy "98 százalékban" biztos abban, hogy a támadás hátterében nem antiszemita érzelmek állnak, hanem egyszerű vitáról volt szó. Az amerikai Chábád Lubavics mozgalom internetes oldalán közzétett videofelvételen látható, amint a támadó késsel a kezében több férfival vitatkozik a zsinagógában az incidens előtt. A mozgalom központjának részét képező zsinagóga éjjel-nappal szünet nélkül nyitva tart, és éjszakánként szállást nyújt a hajlék nélkül élőknek - tette hozzá a rendőrségi szóvivő. A Chábád (ismert még Habad helyesírással is) az ortodox zsidóság legnagyobb és legismertebb haszid mozgalma, s egyben a világ legnagyobb zsidó szervezete.

Hunhír.info - mti


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat