HunHír.info

2018. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

Mélenchon francia pártvezér Merkelnek: „Fogd be a pofádat!”

2014. december 08. 21:53
Hunhír.info

Angela Merkel, volt egyetemi agitpropos KISZ vezér, jelenlegi német kancellár, a Die Welt című német neokon-barát lap vasárnapi kiadásában, a Welt am Sonntag-ban megjelent interjújában bírálta a párizsi és a római kormány politikáját, reformjaikat elégtelennek minősítve. Párizst főleg azért kritizálta, mert a költségvetési hiányt nem eléggé nyirbálta meg, Rómát azért, mert magas az adóssága. Mindkét kormány tisztségviselői már a megjelenés napján, azaz december 7-én visszautasították Merkel bírálatát.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Sandro Gozi, az uniós ügyekért illetékes olasz helyettes államtitkár azt mondta, hogy Merkel asszony jobban tenné, ha a saját országa hiányosságaira összpontosítaná figyelmét. Gozi ezek közül fel is sorolt néhányat.

Michel Sapin francia pénzügyminiszter arra emlékeztette Merkelt, hogy Franciaország nem ő érte, hanem saját érdekében vezet be reformokat. Hozzátette: Németországnak is megvannak a problémái, mint a széteső utak és az alacsony gyerekszületési arány.

A bomba azonban tegnap a hivatalos reagálások utáni órákban robbant. A vezető francia lap, a Le Monde portálja már tegnap 16 óra 53 perckor jelentette azt, hogy Jean-Luc Mélenchon francia baloldali pártvezető twitter-üzenetben válaszolt a Merkel-interjúra. Azt mondta: „Pofa be, Merkel asszony! Franciaország szabad. Foglalkozzon saját szegényeivel és romhalmazaival”.

Az MTI Párizsban, Rómában és Berlinben is tudósítót tart az adófizetők pénzén.

Azt tudjuk, hogy az MTI tudósítók nagy része milyen érzelmű. Tudjuk, hogy imádják Merkelt, és nagyon nem szeretik, ha nálunk elterjed, miként kell bánni egy másik ország belügyeibe belebeszélő államfővel. De az MTI vezérigazgatóját a 2010-es választások óta mintha már nem Vince Mátyásnak hívnák.

Azt a kérdést már nem is tesszük fel, hogy a Soros és hasonló támogatású internetes portálok miért nem „bukkantak” rá e hírre.

Aki pedig azt kérdezi, hogy a jobboldali sajtóorgánumok miért nem figyelik, mit írnak arrafelé, arra azért nem adok rá választ, mert udvarias vagyok.

Lovas István - Facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat