HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Az egyik fő magyarországi uszítóvá lépett elő a rossz CIA ügynök

2014. december 08. 08:29
Hunhír.info

kem.jpgNoha ügyvivői poszton pompázó volt CIA ügynök, André Goodfriend látszólag igyekszik távol tartani magát hazánk belügyeitől, valójában a magyar belpolitika egyik meghatározó alakjává vált, aki nap mint nap nyilatkozik a sajtóban. Amit mond, azt felhasználja a "demokratikus ellenzék", táplálkozik belőle a álbal-ultraliberális sajtó, illetve a kitiltási botrány óta folyamatossá vált tüntetések résztvevőinek is alapot szolgáltatnak az ügyvivő uszító megnyilvánulásai.

Menedék - Pálfi

Habár tagadja szándékát, André Goodfriend szüntelen nyilatkozatai folyamatos nyomás alatt tartják a kormányt, bizonyítékok pedig továbbra sincsenek - fogalmazott hétfői cikkében a Magyar Nemzet.

Pedig Goodfriend nem beszél konkrétumokról, nem mondja meg, valójában miért tiltották ki az adóhatóság elnökét, valamint rajta kívül még öt személyt az Egyesült Államokból. Csupán annyit mond, hogy korrupcióban való részvétel miatt, ezzel pedig folyamatos nyomás alatt tudja tartani a kormányt, ami látszólag lépéskényszerben van - állítja a cikk.

Az, hogy az Egyesült Államok célja vélhetően a folyamatos feszültséggerjesztés a magyar közéletben, a Magyar Nemzet szerint nem csak abból látszik, hogy "a diplomáciai védettsége mögé ügyesen bebújó" André Goodfriend közlései "minden bizonyítékot és konkrétumot nélkülöznek", hanem John McCain szavai is az erős politikai nyomásról árulkodnak.

A republikánus szenátor tulajdonképpen a múlt héten lerántotta a leplet az amerikai adminisztrációról, ugyanis arról beszélt, hogy az amerikai kitiltási ügy hátterében az Orbán-kormány – demokratikus értékeket gyengítő – politikai lépései állnak - írták.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat