HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Dr. Paul Craig Roberts: A háttérhatalomnak csak a halott Putyin a jó Putyin

2014. december 07. 12:15
Kincses Albin - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgDr. Paul Craig Roberts, egykori amerikai helyettes államtitkár minden eddigi megszólalásánál nyersebben és lényegre törően elemezte a világpolitikai helyzete, konkrétan kitérve Moszkva és Washington szerepére a számára is elfogadhatatlan történésében. A volt meghatározó amerikai döntéshozó feketén-fehéren kijelentette, hogy a jelenlegi washingtoni központi irányítás elindítja a világot az Armageddon felé vezető úton, démonizálja Oroszországot, és annak első számú vezetőjét, Putyin elnököt.

Menedék - Pálfi

Ebben a a folyamatban részt vesz Hillary Clinton, Barack Obama, de a támogatók között ott vannak a minden politikai döntést Izrael parancsainak alárendelő amerikai neokohnok, Washington vazallusai, az olyan európai vezetők, mint Merkel, Cameron és Hollande is. Egész Európában nincsen olyan kormányzat, amely független lenne Washingtontól – állapította meg Paul Craig Roberts. Az orosz kormány továbbra is úgy beszél, hogy a mi orosz partnereink – fogalmazott az amerikai volt csúcspolitikus, az egyik legismertebb amerikai elemző, és határozottan figyelmeztetett: a világnak, az orosz kormánynak, de az egész orosz népnek is meg kell értenie: Oroszország nem partner a Nyugat számára. Oroszország ellenség!

Hírportálunk korábban beszámolt az amerikai kongresszus legújabb, az úgynevezett 758-as határozatáról, amelyet a volt kétszeres amerikai republikánus elnökjelölt, Ron Paul az oroszok elleni nyílt háborús uszítás dokumentumaként értelmezett. A 79 éves veterán politikus kijelentette: 16 kongresszusi képviselő által ellenjegyzett dokumentum nyílt háborús uszítás Oroszország ellen, amely miatt még a neokonok is elpirulnának, annyira hamis és igaztalan.

A kongresszusi határozat kimondja, hogy Oroszország "továbbra is politikai, gazdasági és katonai agressziót folytat Ukrajna, Grúzia és Moldova ellen, a "szuverenitásuk, függetlenségének és területi integritásuk folyamatos megsértésével" vádolja Moszkvát. A határozat felszólítja az amerikai elnököt, hogy biztosítson halálos és nem-halálos fegyvereket Ukrajna kormánya számára, valamint védelmi szolgáltatásokat és kiképzést.

Dr. Paul Craig Roberts erőteljes bírálatát az aktuális világhelyzettel kapcsolatosan is ez a határozat inspirálta. Mint publicisztikájában kifejtette, Washington és a vazallus államai ugyanazt a propagandaháborút folytatják a putyini Oroszország ellen, amelyet már sikeresen alkalmaztak a néhai Szaddam Husszein vezette Irakkal, a Kadhafi vezette Líbiával, és az Assad elnök Szíriájával szemben.

Washington retteg Oroszország és Kína felemelkedésétől, a BRICS államok és Moszkva erősödő kapcsolatától – állapította meg a volt államtitkár.

Míg George W. Bush volt amerikai elnök több trillió dolláros, 13 éve tartó háborúba sodorta Amerikát, addig Putyin kirúgta az orosz szuverenitást aláásó ügynököket és újjáépítette Oroszországot – fogalmazott a politikai elemző.

Amikor Putyin blokkolta a tervezett amerikai inváziót Szíria és Irán ellen, akkor Washington úgy döntött, hogy valamit tennie kell Putyin és Oroszország ellen. Washington 5 milliárd dolláros támogatással ukrán politikusokat vásárolt meg, finanszírozta az ötödik hadoszlopot, a cionista világmédiát, és az oroszellenes civil szervezeteket. Putyin figyelmét elvonta a téli olimpia, Washington megdöntötte a megválasztott ukrán kormányt, és parancsait teljesítő bábokat segített hatalomra.

A bábok kirobbantották az ellentétet Ukrajna azon tartományaiban amelyek korábban Oroszországhoz tartoztak. Az oroszokat halállal fenyegették, meg akarták gátolni még az orosz nyelv használatát is. Krím Oroszországhoz akart ismét tartozni, de Washington és vazallusai a népi önrendelkezést orosz megszállásnak állították be – utalt az elmúlt év eseményeire dr. Paul Craig Roberts.

A hamis vádakkal az Washington célja, hogy destabilizálja Oroszországot és az ország kormányát.

Washington teljesen világossá tette, hogy Oroszország csak vazallus, nem pedig önálló államként lehet a Nyugat része. Ennek a tervnek az útjában áll Putyin elnök, amíg hivatalban van, vagy esetleg meg nem gyilkolják – állította legújabb terjedelmes dolgozatában a volt amerikai helyettes államtitkár.

Hunhír.info - PressTv

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Vér tapad a kezünkhöz? - Pawel LisickiVér tapad a kezünkhöz?
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat