HunHír.info

2018. Enyészet hava 15. nap, Nyilas napja.

New York, Chicago és Miami is forrong - lázadnak a négerek, de vajon kinek jó ez?

2014. december 06. 10:10
Kincses Albin - Hunhír.info

bomba.jpgPéntek este ismét tüntettek az Egyesült Államok több nagyvárosában a feluszított négerek. A feketék randalírozása kiválóan alkalmas arra, hogy elterelje a figyelmet Amerika brutális belső és külső problémáiról, és a fehér kisemberek ne a politikával, hanem az élet és vagyonbiztonságukkal foglalkozzanak. Az alternatív világmédiumok hónapok óta jelzik: egyre többen nézik kritikusan az amerikai-izraeli összefonódásokat, utasítják el kormányuk világcsendőr külpolitikáját.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A legnagyobb tömegek New Yorkban, Chicagóban, Miamiban és Washingtonban vonultak az utcákra, közlekedési torlódásokat okozva. A megmozdulások általában békések voltak, de sor került néhány letartóztatásra is.

New Yorkban az ügyészség pénteken jelentette be, hogy esküdtszéket hívnak össze az Akay Gurley amerikai négert a múlt hónapban agyonlövő fehér rendőr felelősségre vonása ügyében. Az illető azt állítja, hogy a halálos lövés véletlenül dördült el.

Az amerikai négereket,két vádesküdtszéki döntés háborította fel: sem a Missouri állambeli Fergusonban, ahol a fekete Michael Brownt egy fehér rendőr lőtt le, sem New York-ban, ahol a fekete Eric Garner vesztette életét a biztonsági erők egy fehér tagja miatt, nem emelt vádat a bíróság az elkövetők ellen. Az természetesen nem érdekli az őrjöngő feketéket, hogy nem azért intézkedtek a rendőrök, mert az érintettek négerek, hanem azért, mert támadó bűnözők. Akkor nincs "forradalom", ha feketék ölnek meg fehéreket. Az belefér az "amerikai álomba." Valahonnan ismerős a képlet, ugye?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat