HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Gudfrédi! Csak egy elmebeteg szerint egyenlő pár száz idensegg-csicska uszító a civil társadalommal

2014. december 05. 08:38
Kostás Roland - Hunhír.info

szogesdrot250.jpgA civil társadalom fontos összetevője, sőt elengedhetetlen eleme a demokráciának - mondta André Goodfriend a Dialógus Intézet által szervezett Diplomacy and Beyond beszélgetéssorozat decemberi rendezvényén csütörtökön Budapesten. Eddig rendeben is lenne, de ez a kettős mércés volt CiA ügynök pojáca pár száz liberális uszítóval, megvezetett magyar prolival, multikultúrán szocializálódott erdőbe vittel azonosítja a magyarországi civilek összességét, kirkesztve ebból a kategóriából magyarok millióit.

Menedek - Engdahl

A diplomata hozzátette, arról van szó, amit Bibó István, a 20. század kiemelkedő gondolkodója a szabadság kis köreiként írt le. Jellemzően az autoriter rendszerek próbálták távol tartani egymástól az embereket - fűzte hozzá, megjegyezve, demokráciában szükség van olyan hálózatokra a társadalomban, amelyek szabadon működnek, és ez nem csak amerikai gondolat.

Így van, Frédi: ez nem csak az agymosott amerikaikat irányító gondolat, ezt már kitalálták több száz éve azok, akik azóta is a totális világuralomra törnek. A ti társadalmatokban, lehet, hogy szükség van olyan hálózatokra, amelyek hűen kiszolgálják a szabad amerikaik tízmillióit idegen állam eltartóivá züllesztett világhatalmat, mert ha az egykor büszke amerikai felébredne, akkor lángba borulna az egész kontinens. De csak az államiságát tekintve 1100 éves Magyarországnak nincs szüksége olyan hálózatokra, amelyek az önfeladás bajnokai, és mindent az idegenek elvárásainak megfelelően alakítanának át Magyarhonban. A történelmet, a kultúrát, az identitást.

Majd ha a te országod, a 100 milliós indián holokauszt korábbi betelesítője, a jelenben az embereket kínzókamrába terelő, más országokat kincsiért elfoglaló és modern kori rabszolgaságba döntő világhatalom nem a földgolyó uralása és az úgynevezett demokrácia közé tesz egyenlőségjelet, hanem hagyja, hogy minden ország a saját akarata szerint döntsön, akkor beszélhetsz civil társadalomról, Mert most te csak azokat tartod civileknek, akik a ti parancsaitoknak endedelmeskednek, a ti ideológiátokat közvetítik, és a ti értékrendetek alapján működnek, Mert akik nem, azokat rasszistázzátok, antiszemitázzátok, fasisztázzátok, és eltaposásukat követelitek. Ez nem esélyegyenlőség Frédi, ez éppen olyan rabszolgatartó mentalitás, amely rátok, s nem ránk volt jellemző nem is olyan régen, az ezelőtti pár száz esztendőben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019 - RegélőLélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019
Könyv - Bolti ár: 5 490 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
18% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat