HunHír.info

2018. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Bencsik is elhatárolódik Bencsiktől?

2014. december 04. 16:17
Hunhír.info

Miután Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője keményen beszólt a gazdagodó fideszes politikusoknak, a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) fontosnak tartotta, hogy közleményt adjanak ki. Csak azt nem tudjuk, hogy a békemenetes Bencsik András is aláírt-e testvére, a békemenetes Bencsik András ellen.

Magyar Menedék - Migránsokk

Bencsik Gábor nyílt levelében ugyanis korábban így fogalmazott: „Nem ezért mentünk ki a Békemenetekre. Nem ezért szerveztünk polgári köröket. Nem ezért győzködtük a barátainkat. Nem azért álltunk ki mellettetek minden fórumon, hogy ti meggazdagodjatok”

Csizmadia László, a CÖF és a CÖKA elnöke ezek után fontosnak tartotta, hogy részben egyetértsen, részben pedig elhatárolódjon a Magyar Krónika főszerkesztőjétől. A közlemény szerint Bencsik Gábort a nemzetért elkötelezett hazafinak ismerték meg, és „közzétett intelmeit a kormányzásért felelős miniszterelnök biztosan megfontolás tárgyává teszi”. „Az általánosító hangnemet és a mindenki nevében szólást, azonban, eltúlzottnak gondoljuk. Napi információink megerősítik meggyőződésünket, hogy a Békemenet résztvevői most is egységesen kiállnak a nemzet szuverenitásának megőrzéséért munkálkodó és az egyre jobb gazdasági eredményeket felmutató kormány mellett”.

Csizmadia szerint a békemenetesek jelen helyzetben ezért talán megfontoltabbak, mint a Magyar Krónika főszerkesztője. „Nem akarnak adventi polgárháborút, nem hagyják magukat provokálni, már régen kiismerték a rabló privatizációt levezénylő, fal mellett árnyékban sompolygó, szakadt csomagolású, baloldalinak mondott ellenzéket”.

Csizmadia úgy gondolja, sem a baloldali ellenzéknek, sem a Saul Alinsky rendszerromboló módszereit követő, külföldről pénzelt, fizetett tüntetőknek nincs akkora súlyuk, hogy az Békemenet-szintű választ igényelne. „Az egészséges önkritika és önkorrekció a hatalmat gyakorlók részéről bölcsességre utalhat. De amikor a külföldi pénzből megvett égő fáklyákat dobják házainkra, rosszul jön az olaj a tűzre. A CÖF-CÖKA elutasítja a Stockholm-szindróma felbukkanó jelenségét. Nem válhatunk áldozatává a minket túszul ejteni szándékozó posztkommunista és neoliberális uszítók világlátásának és értékrendjének”- írta közleményében.

Hunhír.info -Index.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat