HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Bencsik is elhatárolódik Bencsiktől?

2014. december 04. 16:17
Hunhír.info

Miután Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője keményen beszólt a gazdagodó fideszes politikusoknak, a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) fontosnak tartotta, hogy közleményt adjanak ki. Csak azt nem tudjuk, hogy a békemenetes Bencsik András is aláírt-e testvére, a békemenetes Bencsik András ellen.

Bencsik Gábor nyílt levelében ugyanis korábban így fogalmazott: „Nem ezért mentünk ki a Békemenetekre. Nem ezért szerveztünk polgári köröket. Nem ezért győzködtük a barátainkat. Nem azért álltunk ki mellettetek minden fórumon, hogy ti meggazdagodjatok”

Csizmadia László, a CÖF és a CÖKA elnöke ezek után fontosnak tartotta, hogy részben egyetértsen, részben pedig elhatárolódjon a Magyar Krónika főszerkesztőjétől. A közlemény szerint Bencsik Gábort a nemzetért elkötelezett hazafinak ismerték meg, és „közzétett intelmeit a kormányzásért felelős miniszterelnök biztosan megfontolás tárgyává teszi”. „Az általánosító hangnemet és a mindenki nevében szólást, azonban, eltúlzottnak gondoljuk. Napi információink megerősítik meggyőződésünket, hogy a Békemenet résztvevői most is egységesen kiállnak a nemzet szuverenitásának megőrzéséért munkálkodó és az egyre jobb gazdasági eredményeket felmutató kormány mellett”.

Csizmadia szerint a békemenetesek jelen helyzetben ezért talán megfontoltabbak, mint a Magyar Krónika főszerkesztője. „Nem akarnak adventi polgárháborút, nem hagyják magukat provokálni, már régen kiismerték a rabló privatizációt levezénylő, fal mellett árnyékban sompolygó, szakadt csomagolású, baloldalinak mondott ellenzéket”.

Csizmadia úgy gondolja, sem a baloldali ellenzéknek, sem a Saul Alinsky rendszerromboló módszereit követő, külföldről pénzelt, fizetett tüntetőknek nincs akkora súlyuk, hogy az Békemenet-szintű választ igényelne. „Az egészséges önkritika és önkorrekció a hatalmat gyakorlók részéről bölcsességre utalhat. De amikor a külföldi pénzből megvett égő fáklyákat dobják házainkra, rosszul jön az olaj a tűzre. A CÖF-CÖKA elutasítja a Stockholm-szindróma felbukkanó jelenségét. Nem válhatunk áldozatává a minket túszul ejteni szándékozó posztkommunista és neoliberális uszítók világlátásának és értékrendjének”- írta közleményében.

Hunhír.info -Index.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat