HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Tovább marcangoltatja Magyarországot a Majdan-exportőr amerikai héjával a háttérhatalom

2014. december 04. 09:38
Kostás Roland - Hunhír.info

Noha minden bizonnyal simán összekeveri Bukarestet Budapesttel John McCain, az amerikai fegyvermamutok előretolt egyszemélyes helyőrsége, a felülről irányított republikánus héja, ez természetesen nem gátolja meg abban, hogy újabb brutálisan alaptalan, hazug támadást indítson Magyarország ellen. Az ukrajnai, a háttérhatalom és a globálatlantisták finanszírozta és irányította erőszakos hatalomátvétel a tévénézők által is jól ismert figurájának újabb hungarofób megnyilvánulása első sorban nem a kormánynak szánt üzenet. Azon radikálatlantista magyarországi politikai erők, és idegen titkosszolgálatok támogatta, civilek hazudott formációk bátorítása az újabb nemzetellenes akcióikhoz, akik Magyarországot ismét a világgyarmatosítók éltanuló országának szeretnék láttatni. Az arizonai szenátor ugyan tényleg egy vén idióta, viszont arra kiválóan alkalmas, hogy közvetítse a globális háttérhatalom parancsait. A lobbista szerda este (helyi idő szerint) kiadott közleményében ugyanazt böfögi vissza, amelyet a körúton belüli értelmiségiek, liberális páholyok, asztaltársaságok szajkóznak azóta, amióta elveszítették a direkt irányítást hazánkban. Közleménye nem politikai műhelyek mélyelemző munkájának összefoglalója, hanem egy minden alap nélküli, a magyarországi "humanisták és demokratikusok" mantráit ismételgető uszító tákolmány.

Menedek - Engdahl

A Majdan-exportőr állásfoglalása szerint Orbán Viktor miniszterelnök 2010-ben hatalomra jutása óta "antidemokratikus alkotmányos változásokat" léptettek életbe, "korlátozták" a magyar bíróságok függetlenségét, civil szervezeteken "ütöttek rajta", a civil társadalmat "üldözték", a sajtószabadságot "megnyirbálták", és sok más is történt.

"A demokrácia a jogállamiság tisztelete, a hatalmi ágak szétválasztása, valamint a gazdasági, polgári és vallási szabadságjogok védelme nélkül nemcsak nem kielégítő, hanem veszélyes is. Ez magával hozza szabadság erózióját, a hatalommal való visszaélést, az etnikai megosztottságot és a gazdasági korlátozásokat - ezeknek mind tanúi vagyunk Magyarországon, amióta Orbán miniszterelnök hatalomra került" - írta a republikánus szenátor nyilatkozatában.

"Lépéseit Orbán miniszterelnök egy új, az illiberális demokrácián alapuló állammodellre való felhívásban indokolta meg, de elképzelése kihívást jelent az Európai Unió és a NATO alapvető értékeivel szemben. Ezek a szövetségek nemcsak a demokrácia, hanem a jogállamiság, az egyéni szabadság és az alapvető szabadságjogok védelmén is alapulnak. Minden tagországnak elkötelezettnek kell maradnia ezen értékek iránt" - írta John McCain.

"Ezek a lépések veszélyeztetik az intézményi függetlenség, valamint a fékeket és egyensúlyok elveit, amelyek a demokratikus kormányzás ismertetőjelei, és engem mély nyugtalansággal töltöttek el a demokratikus normák magyarországi eróziója miatt" - fogalmazott a szenátor.

A közlemény utalt a Velencei Bizottságnak, az EBESZ-nek, a Bizottság az Újságírók Védelméért (CPJ) nevű szervezetnek és az Európai Központi Banknak a magyar kormány intézkedéseivel kapcsolatos bírálataira is.

McCain emellett rámutatott, hogy ez elmúlt hónapban hat magyarnak tiltották meg az Egyesült Államokba való belépést, és hogy André Goodfriend amerikai ügyvivő ezt a tilalmat figyelmeztetésnek nevezte annak érdekében, hogy vonják vissza azokat a politikai lépéseket, amelyek gyengítik a demokratikus értékeket. Idézte a diplomatát, aki "negatív kiábrándító trendekről" beszélt Magyarországon, valamint "a jogállamiság gyengüléséről, a civil társadalom elleni támadásokról és az átláthatóság hiányáról".

"Érdekes" módon a héja nem azt a jelenséget ítéli el elsősorban, amely miatt már a Fidesz radikálisabb véleményvezérei is súlyos kifogásokat emeltek. A haverok, a kondérhoz közel ülők brutális meggazdagodást, a társadalmi olló elfogadhatatlan nyílását, az alsó középosztály lecsúszását, az idegen bankok által megvezetett kisemberek ellehetetlenülését. Ezek nem számítanak, illetve ezen negatív tényezők feletti elsiklás is azt bizonyítja, hogy MC Cain firkálmánya nem más, mint a magyarországi ultraliberális értelmiség hamis állításainak egy az egyben való átvétele.

Elég, ha csak három dolgot emelünk ki az egész gyűlölet-röpiratból. Bírói függetlenség korlátozása? Hát ezt meg ki veszi be a mai Magyarországon az elvakult gyűlölet-értelmiségen kívül? Amikor vérlázítóan enyhe ítéletek születek az olyan esetekben, amikor nem többségi az elkövető, amikor a rendőrök nem mernek erélyesen fellépni a bűnözőkkel szemben, mert rettegnek a rasszista bélyegtől? A civil társadalom üldözése? Amikor tériszonyos elvakult és elvadult garázdák őrjönghetnek hónapokon keresztül rendőri asszisztálás mellett a közterületeken, amikor agresszív horda támadhat a parlamentre úgy, hogy a rendőrök nem merik feloszlatni az elvadult demonstrációt? Sajtószabadság megnyirbálása? Amikor idegen tulajdonban lévő, vagy magyarországi, ultraliberális gagyitévék zúdíthatják a szennyet, gyalázhatják nemzeti jelképeinket, rasszistázhatnak, fasiztázhatnak le mindenkit, aki nem a háttérhatalmisták szimbolikus, rozzant kordéját tologatja? Amikor a legnagyobb liberális hírgyűjtő internetes oldalakon minden semmitmondó seggfej véleményének is helyet adnak, s csak annyi a kitétel, hogy lehetőleg minél jobban uszíthassanak a nemzeti ellenzék, a Jobbik ellen, és gyalázzák a "múltjával szembenézni képtelen, rasszista, cigányellenes többséget?"


Hát ennyit most, hirtelenjében.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 15 990 Ft
Internetes ár: 11 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat