HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

A kínai sárkány képben van: amerikai neokohnok támadják Magyarországot és Csehországot

2014. december 03. 14:18
Hunhír.info

sarkany.jpgA kelet-közép-európai országok - Magyarország és Csehország - belügyeibe történő beavatkozási kísérleteket ír az amerikai neokonzervatív politika számlájára a kínai Global Times (GT) című angol nyelvű napilapban frissen megjelent írás. Clifford A. Kiracofe, a lap amerikai szakértő vendégszerzője Ukrajna esetét említve megjegyzi: az Egyesült Államok nem csinált titkot abból, hogy az elmúlt két évtizedben több mint 5 milliárd dollárt költött színes forradalmakra, rezsimváltásokra.

Magyar Menedék - Migránsokk

Amerika újabban többféle módon is kényszerítő erővel lépett fel Magyarország és a Cseh Köztársaság ellen, "mivel a(z amerikai) politikacsinálók szemében ezek az országok túlságosan is közeli diplomáciai és gazdasági kapcsolatokat építenek ki Oroszországgal és Kínával. Washington szeretné elszigetelni Oroszországot és megfékezni Kínát" - fogalmaz a GT cikkírója.

Magyarország most Orbán Viktor miniszterelnök és pártja, a Fidesz miatt amerikai célpont. Washington ellenzi Magyarország független külpolitikáját, kapcsolatait Oroszországgal és a Kínával. Orbán és pártja támadásnak vannak kitéve az amerikai külpolitikában a neokonzervatívok részéről - véli a cikkíró. Hozzáfűzi: Washington és egyes befolyásos (CIONISTA a szerk.) európai körök számára Magyarország álláspontja elfogadhatatlan, mivel szembe megy a világpolitikát és gazdaságot uraló transzatlanti nyugati (CIONISTA) renddel.

Az írás kitér arra is, hogy Washington beavatkozásainak egyik eszköze a National Endowment for Democracy (NED) nevű, kormányzati finanszírozású, a külügyminisztériummal és a Kongresszussal kapcsolatban lévő amerikai (ÜGYNÖK) szervezet. Emlékezetet rá, hogy Milos Zeman cseh elnököt nemrégiben a (cionista csúcsbefolyás alatt álló) Washington Post című lap hasábjain harsányan támadta a minden bizonnyal vizigót felmenőkkel rendelkező Carl Greshman, a NED főnöke oroszországi és kínai kapcsolatai miatt, hangsúlyosan bírálva Zemannak a barátságát kifejező pekingi útját, ottani megnyilatkozásait.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat