HunHír.info

2018. Enyészet hava 18. nap, Kartal napja.

Barcs bátor mert lenni - kivágták a koronagyalázó véglényt

2014. december 02. 22:14
Hunhír.info

Levélben tiltakozott Ander Balázs jobbikos országgyűlési képviselő amiatt, hogy Barcs városa szilveszteri fellépésre invitálta a magyarok millióinak érzékenységét brutálisan megsértő, koronagyalázó mocskos celebet, a szakállas köcsögöt, Varga Viktort. Barcs vezetése meghajolt a népakarat előtt, az érzelmi-szellemi csúcsbűnöző nem ronthatja a város levegőjét.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Alább olvasható a Jobbik képviselője és a település polgármesterének levélváltása:


Tisztelt Polgármester Úr! A művelődési központ igazgató asszonya által megerősített információk szerint a Barcs városa által rendezett szilveszteri utcai mulatság meghívott előadója egy Varga Viktor nevezetű „művész” lenne. A plebs legalantasabb igényeit kielégítő médiaceleb gyomorforgató, minden ép érzésű ember számára felháborító performanszával vélelmezhetően akár az új Btk. 334. paragrafusának, a nemzeti jelképek gyalázásának tilalmáról szóló rendelkezését is megsértette. A magyar nemzet számára fontos szimbólumok aljas meggyalázása sajnos nem precedens nélküli, de egy deklaráltan keresztény-nemzeti irányultságú városvezetés részéről - már ha konzekvens akar lenni a saját maga által hirdetett politikai filozófiához - elfogadhatatlan lépés lenne egy ilyen ostoba provokátor közpénzek felhasználásával történő fellépési lehetőséghez juttatása. Ezzel nyilván nem a város lakosságának szilveszteri szórakozáshoz való jogát vitatjuk, de rá szeretnénk mutatni a nemzeti oldalon tapasztalható elementáris erejű felháborodásra, valamint arra, hogy az ilyesféle gaztettek mellett nem mehetünk el szó nélkül! A Somogy megyei 2. választókerületben egyéni jelöltként indult országgyűlési képviselőként, a Jobbik barcsi alapszervezetének elnökeként kötelességem, hogy megkérjem Polgármester Urat, vonják vissza fent nevezett „előadó” szilveszteri (de nyilván bármilyen alkalomból történő) szereplésre való felkérését. Bölcsebbnek találjuk, ha a város egy fillér gázsit sem rak Varga „úr” zsebébe. Elég volt hagyományaink kicsúfolásából, múltunkhoz kapcsolódó szent ereklyéink büntetlen kifigurázásából!

Tisztelettel: Ander Balázs


Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úr! Kedves Balázs!

Ezúton is köszönöm, hogy - több barcsi polgárhoz hasonlóan - megosztotta velünk aggályait a barcsi szilveszteri mulatság fellépőjével kapcsolatban. Ezúton tájékoztatom, hogy az említett fellépő koncertjét a barcsi emberek hozzánk eljutott felháborodására hivatkozva lemondtuk. Barcs városa eddig is közösen ünnepelt, ezt a közösséget pedig Facebook-botrányokkal és vitatott fellépőkkel sem szándékozunk szétszakítani. A hagyomány szerint ahogy búcsúzunk az óévtől, olyan hangulatban kezdjük az újesztendőt. Bízom abban, hogy a város apraja-nagyja közösen és jó hangulatban köszöntheti majd a 2015-ös évet. Információim szerint a nekem címzett érdeklődő levelét más fórumokon már közzétette, ezért kérem közbenjárását abban is, hogy a megtett intézkedéseket a felvetését olvasó közönség is megismerhesse.

Barcs, 2014.december 2.

Tisztelettel: Karvalics Ottó

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat