HunHír.info

2018. Ígéret hava 25. nap, Tortel napja.

Az amerikai zsidó lobbista, John McCain neofasiszta diktátornak nevezte Orbánt

2014. december 02. 21:30
Kincses Albin - Hunhír.info

palesztin-sebesult-gyerekek-egy-honapos250.jpgA folyton a cionistáknak megfelelni akaró, az izraeli hatalom előtt hajlongó Orbán hatalmas pofont kapott az amerikai kormányt uraló Zsidó Lobbi egyik meghatározó arcától. A republikánus héja, John McCain szenátor konkrétan neofasiszta diktátornak minősítette a megfogalmazása szerint „Putyinnal ágyba bújó” Orbán Viktort. Az amerikai véglény akkor is kitett magáért, amikor ez év júniusában csodálatosnak nevezte a cionista rezsimet, amiért megvédi az ártatlan zsidókat a barbár, antiszemita palesztin hordák rakétatámadásaitól. A cionista agresszióban meghalt addig csaknem kétszáz palesztin, többségükben nő és gyerek.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

52:42 arányban megszavazta az Egyesült Államok szenátusa Colleen Bell kinevezését a budapesti amerikai nagykövetség élére. Az erről szóló vitában a videofelvételek tanúsága szerint megszólalt a zsidó lobbista, John McCain, a republikánus szenátor, aki konkrétan neofasiszta diktátornak minősíti a „Putyinnal ágyba bújó” Orbán Viktort. A republikánus héja a mindenkori amerikai kormányzatot revolverező Zsidó Lobbi egyik arca, a cionista terrorrezsin feltétel nélküli kiszolgálója, a közel-keleti zsidó nagyhatalmi törekvések egyik fő prófétája, a Nagy-Izrel projekt élharcosa, aki mindem vitás kérdést katonai agresszióval akar eldönteni. Amúgy egy rasszista kutya.

Mint hétfőn beszámoltunk róla, Edward Lozansky orosz politikai elemző szerint egy nukleáris háború az Egyesült Államok és Oroszország között az emberi civilizáció végét jelentheti. Az elemző PressTV-nek adott interjújában rávilágított az amerikai cionista lobbi egyik arca, a republikánus John McCain szenátor Oroszországgal kapcsolatos megállapításának ellentmondásaira is. Úgy vélte, a háború elkerülésének az lenne az egyik módja, ha az amerikai szenátor és köre nem kerülhetne a hatalom közelébe. Ugyanis megnemtámadásról hazudozik, közben brutális fegyverkezésbe kényszerítené bele Amerikát az oroszok ellen.

Az amerikai véglény akkor is kitett magáért, amikor ez év júniusában csodálatosnak neveztet a cionista rezsimet, amiért megvédi az ártatlan zsidókat a barbár, antiszemita palesztin hordák rakétatámadásaitól. A cionista agresszióban meghalt addig csaknem kétszáz palesztin, többségükben nő és gyerek. A zsidó lobbista azután tette vérlázító kijelentését, hogy ZSIDÓ származású tüntetők, a Béke Hangja elnevezésű ZSIDÓ szervezet aktivistái 15 amerikai nagyvárosban tüntettek a gázai cionista államterror ellen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat