HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

Az amerikai zsidó lobbista, John McCain neofasiszta diktátornak nevezte Orbánt

2014. december 02. 21:30
Kincses Albin - Hunhír.info

palesztin-sebesult-gyerekek-egy-honapos250.jpgA folyton a cionistáknak megfelelni akaró, az izraeli hatalom előtt hajlongó Orbán hatalmas pofont kapott az amerikai kormányt uraló Zsidó Lobbi egyik meghatározó arcától. A republikánus héja, John McCain szenátor konkrétan neofasiszta diktátornak minősítette a megfogalmazása szerint „Putyinnal ágyba bújó” Orbán Viktort. Az amerikai véglény akkor is kitett magáért, amikor ez év júniusában csodálatosnak nevezte a cionista rezsimet, amiért megvédi az ártatlan zsidókat a barbár, antiszemita palesztin hordák rakétatámadásaitól. A cionista agresszióban meghalt addig csaknem kétszáz palesztin, többségükben nő és gyerek.

52:42 arányban megszavazta az Egyesült Államok szenátusa Colleen Bell kinevezését a budapesti amerikai nagykövetség élére. Az erről szóló vitában a videofelvételek tanúsága szerint megszólalt a zsidó lobbista, John McCain, a republikánus szenátor, aki konkrétan neofasiszta diktátornak minősíti a „Putyinnal ágyba bújó” Orbán Viktort. A republikánus héja a mindenkori amerikai kormányzatot revolverező Zsidó Lobbi egyik arca, a cionista terrorrezsin feltétel nélküli kiszolgálója, a közel-keleti zsidó nagyhatalmi törekvések egyik fő prófétája, a Nagy-Izrel projekt élharcosa, aki mindem vitás kérdést katonai agresszióval akar eldönteni. Amúgy egy rasszista kutya.

Mint hétfőn beszámoltunk róla, Edward Lozansky orosz politikai elemző szerint egy nukleáris háború az Egyesült Államok és Oroszország között az emberi civilizáció végét jelentheti. Az elemző PressTV-nek adott interjújában rávilágított az amerikai cionista lobbi egyik arca, a republikánus John McCain szenátor Oroszországgal kapcsolatos megállapításának ellentmondásaira is. Úgy vélte, a háború elkerülésének az lenne az egyik módja, ha az amerikai szenátor és köre nem kerülhetne a hatalom közelébe. Ugyanis megnemtámadásról hazudozik, közben brutális fegyverkezésbe kényszerítené bele Amerikát az oroszok ellen.

Az amerikai véglény akkor is kitett magáért, amikor ez év júniusában csodálatosnak neveztet a cionista rezsimet, amiért megvédi az ártatlan zsidókat a barbár, antiszemita palesztin hordák rakétatámadásaitól. A cionista agresszióban meghalt addig csaknem kétszáz palesztin, többségükben nő és gyerek. A zsidó lobbista azután tette vérlázító kijelentését, hogy ZSIDÓ származású tüntetők, a Béke Hangja elnevezésű ZSIDÓ szervezet aktivistái 15 amerikai nagyvárosban tüntettek a gázai cionista államterror ellen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat