HunHír.info

2018. Enyészet hava 18. nap, Kartal napja.

Vona Gábor rápirított a Szent Koronát gyalázó redvás ratyira

2014. december 02. 19:01
Hunhír.info

vona-gab-250.jpgEz a fiatalember a számomra és milliók számára szakrális erővel bíró nemzeti, történelmi jelképet, a magyar Szent Koronát gyalázta meg. Itt most nem kezdem el magyarázni, miért fontos nekünk, magyaroknak a korona. Ez egyáltalán nem vicces, egyáltalán nem kreatív, egyáltalán nem progresszív, ez szimplán csak ócskaság és tahóság. Ahogy a mögötte teli szájjal röhögő műsorvezető is egy nagy nulla.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Van egy határ

Nem szeretem az álszent felháborodásokat, nem szeretem a műbalhékat, sem a parttalan és párhuzamos monológokat, ezért ha lehet, igyekszem nem észrevenni a provokációt, a degeneráltságot. Ilyenkor inkább nyelek egyet, nem adom meg a lehetőséget, hogy célt érjenek. Nem kívánok nekik örömet okozni, mert tudom, számukra mindez egy üzlet, és nem akarok a "fogyasztójuk" lenni. Az ilyet rábízom a sorsára, az majd úgyis a helyére teszi.De van olyan helyzet, amikor valaki olyan mélyre süllyed, hogy az ember kénytelen szóvá tenni. Amikor "szabadságnak" és "művészetnek" nevezett ürességében olyanra vetemedik, ami nem maradhat annyiban. Ez a fiatalember a számomra és milliók számára szakrális erővel bíró nemzeti, történelmi jelképet, a magyar Szent Koronát gyalázta meg. Itt most nem kezdem el magyarázni, miért fontos nekünk, magyaroknak a korona. Ez egyáltalán nem vicces, egyáltalán nem kreatív, egyáltalán nem progresszív, ez szimplán csak ócskaság és tahóság. Ahogy a mögötte teli szájjal röhögő műsorvezető is egy nagy nulla.


Ha kormányra kerülünk, az ilyet büntetni fogjuk. Addig is várjuk a törvényi szigorítással kapcsolatos javaslatunk támogatását a többi párt részéről, illetve a Fidesz, az MSZP, az LMP, a DK, az Együtt, a PM és a Liberálisok elhatárolódását.

Facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat