HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

A globálatlantisták már készülnek a háttérhatalom elleni világforradalomra ... egy-két év

2014. december 01. 13:47
Kostás Roland - Hunhír.info

nato-250.jpg2015 elejére német-norvég-holland együttműködéssel átmeneti formában létrejöhet, 2016-ra pedig további résztvevőkkel bővítve tartós jelleggel kialakulhat a NATO új gyorsreagálású ereje, mondta Jens Stoltenberg, az atlanti szövetség főtitkára. A több ezer fős, néhány nap alatt a világ bármely pontján bevethető erő létrehozását a elsősorban az Ukrajnával szembeni agresszív orosz lépésekre hivatkozva állítják fel a hamis zászlós manőverek mesterei.

Menedék - Bayer

Ukrajna esetleges NATO-csatlakozásának lehetőségét illetően a főtitkár megerősítette a NATO eddigi hivatalos álláspontját. Eszerint az atlanti szövetség tiszteletben tartotta, amikor Ukrajna néhány éve a tömbön kívüliség mellett döntött. A mostani vezetés viszont jelezte, hogy szándékában áll mégis kérni az ország felvételét. Ha ez megtörténik, a NATO az ország felkészültségét megvizsgálja, és el fogja bírálni a felvételi kérelmet. NATO-tagsági kérelem beadásával szemben egyetlen harmadik országnak sincs vétójoga, szögezte le Stoltenberg, utalva az orosz kifogásokra.

A globálcion világmédiumok úgy közlik ezt a Föld jövője szempontjából döntő hírt, mintha egy teljesen természetes folyamatról lenne szó, amelyben az orosz támadástól rettegő fejlett nyugati világ védekező hadműveletekre kényszerül. Megint a sorok között kell olvasni a lényeget a háttérhatalom látens katonai szárnya, a NATO vezérének megnyilvánulásából. Jövő év elejére, vagyis pontosan arra az időszakra, amikor létrejön az Európai Unió gazdasági alternatíváját jelentő Eurázsiai Unió, a háttérhatalom létrehozza azt a brutális katonai erőt, amelyet a világ minden olyan lázadó országával szemben bevethet, amely nem akar a gyarmatosítók rabszolgája lenni. A háttérhatalom német-norvég-holland katonákat akar olyan globálatlantista irányítás alá helyezni, amelyek természetesen leginkább az amerikai kormány érdekeit képviselik, amely közvetlenül a világhatalom irányítása alatt áll.

Ennek a félelmetes haderőnek a felállítása ugyanakkor jelzi azt is, hogy az eddig oly magabiztos világhatalom pozíciója számos régióban meggyengült a világon, és ezt ellensúlyozandó, akár katonai eszközökkel is be kell avatkozni, ha a dolgok nem olyan irányba mutatnak, amely a világot uraló mágnáscsaládok gazdasági érdekeit szolgálja. Az indok immár az ukrajnai puccs óta természetesen a hatalmas kommunikációs háttérrel megerősített, az orosz medvétől való műrettegés, mert úgy véli a háttérhatalom, hogy ezzel még gondolati, lélektani síkon sakkban lehet tartani az agymosott tízmilliókat.

Itt jön elő megint az alternatív világmédia szerepe, amely egyre nagyobb sikerrel veszi fel a harcot a globálcion médiahazugságokkal szemben. Az emberek egyre inkább ezeket a hírforrásokat használják, és egyik oldalról hiába használhatók fel a világháló és más közösségi felületek az emberiség totális megfigyelésére, a háttérhatalom számára jelenti azt a veszélyt, hogy egyre többen ismerik fel azokat a hamiszászlós manővereket, amelyek évtizedek óta megvezetik, átverik a Föld lakosságát.

A gyorsreagálású hadtest sürgősségi felállítása ráadásul még azt is mutatja, a világhatalom számol azzal, hogy gyarmatosító törekvései ellen akár a fegyveres lázadás is elképzelhető azokban a régiókban, ahol az emberek felismerik a humanizmus-, a demokrácia- és toleranciaexportálás mögött a világhódító szándékot.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019 - RegélőLélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019
Könyv - Bolti ár: 5 490 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
18% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat