HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Megint jól működtek a háttérhatalmi titkosszolgálatok: kormányzati épületekre támadtak az esernyős forradalmárok

2014. december 01. 07:59
Hunhír.info

Nem tűrték a a Foglald el a központot! mozgalom diákjai, hogy a hongkongi rendőrök az elmúlt napokban több helyszínről is kiszorították őket és felszámolták az állásaikat. Így vasárnap éjjel ostromot hirdetve rontottak neki a több ezer rendőrrel védett kormányzati épületeknek. A globális háttérhatalom meg akarja mutatni továbbra is Kínának, hogy "nem tesz jót" az orosz közeledés. Ezért robbantotta ki két hónappal ezelőtt az úgynevezett esernyős forradalmat.

Menedék - Pálfi

A választási reform kiszélesítéséért már csaknem két hónapja tartó területfoglaló tiltakozást a rendőrök az elmúlt napokban úgy próbálták felszámolni, hogy a tüntetőket kiszorították az általuk elfoglalt helyekről, eltakarították a sátraikat, elhordták az általuk felállított útakadályokat. Erre válaszként a tüntetők egy része, a Foglald el a központot! mozgalom diákjai sisakban, védőszemüvegben, maszkban hirdettek ostromot a kormányzati épületek ellen. A pár száz fős tömeg folyamatosan nyomás alatt tartotta a több ezer rendőrből álló kordont, a céljuk az volt, hogy blokáddal a kormányzat működését tegyék tartósan lehetetlenné.

A helyi South China Morning Post című lap beszámolója szerint a rendőrök paprika spray-vel, gumibottal, levegőbe irányított vízágyúval igyekeztek a tömeget feloszlatni, a támadásokat visszaverni. A lap beszámolt arról is, hogy a tüntetők között több helyütt heves vita tört ki a rendőrök elleni támadás támogatói és ellenzői között.

A legfrissebb jelentések szerint az érintett kormányzati hivatalok hétfő délelőtt zárva tartanak, a környékükön egyelőre csend van, a megszólaltatott tüntetők estig nem tervezik a folytatást, elvileg azért, mert kevés az emberük.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Vér tapad a kezünkhöz? - Pawel LisickiVér tapad a kezünkhöz?
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat