HunHír.info

2018. Enyészet hava 16. nap, Tuga napja.

”Majd megtapasztalják milyen a pogány, keresztény Magyar, amikor az 1100 éves múltjával a túlélésnek folytatásáért harcol...”

2014. november 30. 18:07
Hunhír.info

hun-harcos.jpgLassan elérik, de akkor megtapasztalják, hogy milyen érzés az amikor az adófizetők megunják és akkor majd megtudják, hogy mi jár nekik! Mi az övék. Mit követelhetnek mint eltartottak! A cionista, liberálbolsevik sunyi, háttérben uszító, lázítók sem fogják még egyszer elkerülni a végzetüket. Nincs, nem lesz több pardon. Ezeknek a szignifikáns része nem tanár, pláne nem TANÍTÓ. Ezek "pedagógusok".

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Termeltek is 25 év alatt vagy 1,5 millió analfabétát, taplót, unintelligens, buta, igénytelen, sivár, arcátlanul követelődző suttyót. ( Csak úgy viccből!! Mit szólnának, ha mi meg nem fizetnénk be az adónknak azt a részét amiből ezek fizetést kapnak, az intézmények fűtésére, világítására, rezsijére eső hányadot? Akkor mit osztogatnának nekik a politikusok?? Akkor legalább végre lenne indokuk az utcán kenyeret kunyerálni és a hidegben fagyoskodni minden ott toporzékoló kölöknek, felnőttnek. Legalább sportolnának, hogy meg ne fagyjanak.De egyszer elszakad a cérna, és megunjuk mi adófizetők, hogy a mi pénzünkből rombolják a nemzetünket. Annak minden általunk felépített vívmányát. Majd akkor mehet mindegyik a sok taknyos nyikhaj és eltartott parazita is értéket termelni és abból, nem mások pénzéből megélni.)"

Vándorffy Hunor - Facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat