HunHír.info

2018. Enyészet hava 15. nap, Nyilas napja.

Brutális kersztényellenes gyűlöletbűncselekmény - Adventi koszorúkat rugdaltak szét

2014. november 30. 09:22
Kincses Albin - Hunhír.info

advent.jpgBrutális keresztényellenes gyűlöletbűncselekmény történt a komáromi éjszakában. Két ifjú véglény nekiesett az adventi köztéri alkotásnak. Előbb felmásztak a fából készült szobrokra, majd szétrugdalták a dekoráció részét képező szalmabálákat november 30-án. Miután nem a zsidók köztéri varázseszközéről szól a történet, hanem a keresztény ünnepkör egyik jelképétől, a nemzetközi őrjöngés minden bizonnyal elmarad. és ezzel a történettel nem kerülünk a cionista fősodor sajtótermékeinek címlapjára.

A város főterén felállított adventi dekorációt rongálta meg két fiatalkorú. Előbb felmásztak a fából készült szobrokra, majd szétrugdalták a dekoráció részét képező szalmabálákat november 30-án éjszaka Komáromban.

A rongálásról a környéken lakók értesítették a rendőröket, akik két közterület-felügyelővel gyalogosan indultak a tettesek felkutatására. Az egyenruhások a közelben felfigyeltek két fiatal fiúra, akik a rendőrök láttán elfutottak.

A járőrök elfogták és igazoltatták őket. Ruhájukon szalmaszálakat találtak a rendőrök, így a két 16 éves meg sem próbálta letagadni a bűncselekmény elkövetését. Előbb a helyszínen, majd később a Komáromi Rendőrkapitányságon részletes beismerő vallomást tettek, de tettükre nem adtak érdemi magyarázatot.

Elmondták, hogy egy helyi szórakozóhelyen töltötték az estét, onnan tartottak hazafelé. A városháza előtti téren haladtak át és megálltak a díszeknél. A szalmabálákat buliból rugdalták szét. A rendőrség garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két fiatal ellen.

Milyen érdekes: amikor karácsonyunk környékén a zsidók is kihelyezik a hitük szerinti műalkotásaikat a közterületre, még azt is letartóztatják, aki rosszul néz rájuk, mert rasszista gyűlöletbűncselekményt követett el. Ezeket a zsidó jelképeket éjjel-nappal őrzik, nehogy megint magyarországi antiszemitizmusról harsogjon a világsajtó. Mert ettől a bélyegtől úgy fél mindenki az országban,mint egykoron az ávósok minősítésétől.

Ha valaki zsidó dolgokat gyaláz meg, az antiszemita cselekedet, ha nem cigány az elkövető, mert akkor csak csínytevésnek számít. Ha keresztényt, akkor magyar elkövető esetében garázdaság, cigánynál pedig gyerekszórakozás a tényállás.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat