HunHír.info

2018. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Brutális kersztényellenes gyűlöletbűncselekmény - Adventi koszorúkat rugdaltak szét

2014. november 30. 09:22
Kincses Albin - Hunhír.info

advent.jpgBrutális keresztényellenes gyűlöletbűncselekmény történt a komáromi éjszakában. Két ifjú véglény nekiesett az adventi köztéri alkotásnak. Előbb felmásztak a fából készült szobrokra, majd szétrugdalták a dekoráció részét képező szalmabálákat november 30-án. Miután nem a zsidók köztéri varázseszközéről szól a történet, hanem a keresztény ünnepkör egyik jelképétől, a nemzetközi őrjöngés minden bizonnyal elmarad. és ezzel a történettel nem kerülünk a cionista fősodor sajtótermékeinek címlapjára.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A város főterén felállított adventi dekorációt rongálta meg két fiatalkorú. Előbb felmásztak a fából készült szobrokra, majd szétrugdalták a dekoráció részét képező szalmabálákat november 30-án éjszaka Komáromban.

A rongálásról a környéken lakók értesítették a rendőröket, akik két közterület-felügyelővel gyalogosan indultak a tettesek felkutatására. Az egyenruhások a közelben felfigyeltek két fiatal fiúra, akik a rendőrök láttán elfutottak.

A járőrök elfogták és igazoltatták őket. Ruhájukon szalmaszálakat találtak a rendőrök, így a két 16 éves meg sem próbálta letagadni a bűncselekmény elkövetését. Előbb a helyszínen, majd később a Komáromi Rendőrkapitányságon részletes beismerő vallomást tettek, de tettükre nem adtak érdemi magyarázatot.

Elmondták, hogy egy helyi szórakozóhelyen töltötték az estét, onnan tartottak hazafelé. A városháza előtti téren haladtak át és megálltak a díszeknél. A szalmabálákat buliból rugdalták szét. A rendőrség garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két fiatal ellen.

Milyen érdekes: amikor karácsonyunk környékén a zsidók is kihelyezik a hitük szerinti műalkotásaikat a közterületre, még azt is letartóztatják, aki rosszul néz rájuk, mert rasszista gyűlöletbűncselekményt követett el. Ezeket a zsidó jelképeket éjjel-nappal őrzik, nehogy megint magyarországi antiszemitizmusról harsogjon a világsajtó. Mert ettől a bélyegtől úgy fél mindenki az országban,mint egykoron az ávósok minősítésétől.

Ha valaki zsidó dolgokat gyaláz meg, az antiszemita cselekedet, ha nem cigány az elkövető, mert akkor csak csínytevésnek számít. Ha keresztényt, akkor magyar elkövető esetében garázdaság, cigánynál pedig gyerekszórakozás a tényállás.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat