HunHír.info

2018. Enyészet hava 17. nap, Érd napja.

Az amerikai kormányt uraló cionista lobbi egyik arca is „magyarországozik”

2014. november 29. 12:52
Kincses Albin - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgJohn McCain rebublikánus szenátor, az amerikai kormányt uraló cionista lobbi egyik arca az Euronews interjújában Magyarországot hozza példának, mint megfélemlített és Oroszországhoz közeledő államot. A hazug "héja" a valósággal köszönő viszonyban sem lévő öklendezésében azt szajkózta, gogy Putyin elfoglalta a Krímet, ellenőrzése alá vonta Kelet-Ukrajnát, és annyira megfélemlített több kelet-európai államot, hogy azok inkább közelednek Oroszországhoz. A cionista lobbista konkrétan megnevezte hazánkat.

Putyinról a szenátor azt mondta az Euronews-nak, hogy nem kell többnek látni, mint ami: egy volt KGB-s, aki újra akarja építeni az Orosz Birodalmat. Szerinte Amerikának fegyvert kellene adnia az ukránoknak, hogy megvédjék magukat. Nem tartana attól, hogy Putyin válaszul totális háborút robbantana ki, McCain szerint nincs ilyen reális forgatókönyv. Az európai szankciókat viszont nevetségesnek tartja. Putyin elfoglalta a Krímet, ellenőrzése alá vonta Kelet-Ukrajnát, és annyira megfélemlített több kelet-európai államot – a szenátor Magyarországot említi példaként – hogy azok inkább közelednek Oroszországhoz. Mindeközben a legsúlyosabb csapás, amit a putyini Oroszország elszenvedett, az olajár csökkenése, amely nincs összefüggésben a szankcókkal.

Az Euronews riportere, miután egy kérdése kapcsán McCain megkérdezte, hogy megbolondult-e, szembesítette a szenátort, hogy a szintén republikánus George Bush azt írta Putyinról, hogy belenézett Putyin szemébe, és azt látta, hogy nemes lélek, egyenes és megbízható. McCain így válaszolt. – Én belenéztem a szemébe, és három betűt láttam benne: K, G, B.

Mi meg belenéztünk a zsidó lobbista szemébe, és öt betűt láttunk benne: MOSZAD

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat