HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Az új 56, az Európa Csendőrség magyarországi hódítása miatt törne ki

2014. november 28. 10:30
Kostás Roland - Hunhír.info

Miközben a magyarországi királyi- és gagyitévé egyformán az idióta tehetségkutatókkal, kommersz műsorokkal szórakoztatja az agymosott nagyérdeműt, a médiafősodor egyes berkeiben már kőkemény, a magyar nemzet jövőjét is meghatározó politikai témák is napirendre kerülnek. Az EchoTv holdudvarába tartozó közgondolkodók, Bogár László professzor és Szaniszló Ferenc szerkesztő-műsorvezető egyre többször figyelmeztetnek arra, hogy a globális háttérhatalom kereszttüzébe került Magyarországon sorsdöntő változások következhetnek be, és vérmérsékletük függvényében nem tartják lehetetlennek a világot uraló erők különböző fegyveres egységeinek magyarországi beavatkozását sem. Az Orbán-kormány elmozdítására tett külföldi kísérleteket egyformán érzékelheti a Fidesz-hű tábor gondolkodó része és a nemzeti ellenzék szimpatizánsainak tömege is. Így nem árt, hogy kicsit megvizsgáljuk azt a helyzetet, amelybe hamarosan belecsöppenhet hazánk, nem elvonatkoztatva az Európában és a nagyvilágban zajló folyamatoktól sem.

Menedék - Baráthosi

Az EchoTv-s Szaniszló Ferenc ment el ez idáig a legtovább a médiafősodorban az Orbán-kormány elleni esetlegesen még erőteljesebbé váló politikai támadások elemzésben. Szaniszló azt a kérdéskört is feszegette, amely a politikával foglalkozók számára mára már teljesen egyértelművé válhatott. Nevezetesen: bármi történik – akár demokratikus eszközökkel, akár külső puccsal – az Orbán-kormány megdöntésére irányulva, ha ez bekövetkezik, abból nem az úgynevezett demokratikus ellenzék, hanem a tartalmi nemzeti radikális erő, a Jobbik profitálhat, és Magyarországon ez a politikai tömörülés veheti át az irányítást.

A Jobbik folyamatosan hangsúlyozza, hogy elveti az idegenek beavatkozását a magyarországi belpolitikai folyamatokba, és szükségesnek tartja ugyan az Orbán-kormány leváltását, de azt csak törvényes eszközökkel, a nemzet többsége akaratából véghezvitten tartja lehetségesnek. Mégis mi történne akkor, ha a Jobbik kerülne hatalomra a következő választások során? - boncolgatja a kérdést Szaniszló, és egyik alternatívaként felveti, hogy ez elég indok lenne ahhoz, hogy a globális háttérhatalom egységei megszállják Magyarországot.

Bogár László is, Szaniszló Ferenc is ennél a kérdésnél azért óvatosan fogalmaznak, noha sejtetik, hogy minden bizonnyal tudatára ébredne a nemzet nemzetben gondolkodó fele, és talán nem úgy történne az idegen beavatkozás, illetve nem az lehetne a végkifejlete, amelyet a háttérhatalom előre megírt forgatókönyvében lefektetett. Nos, utalva Szaniszló megállapítására, hogy az Európa Csendőrséget is bevethetnék Magyarország ellen, kicsit továbbmegyünk a kérdés elemzésében.

Igen, elfogadjuk, hogy a Jobbik hatalomra kerülésekor ennek a reális veszélye fennállna, egy valamiben viszont biztosak vagyunk: Magyarországon bármennyire is akarják, liberálisok által kivitelezett erőszakos hatalomváltás semmiképpen sem következhet be, ehhez nem adottak a személyi-közösségi és továbbmenve: az ideológiai feltételek sem.

Az igazán nagy forradalmi jellegű, hangulatú és kimenetelű eseménysor akkor érné Magyarországon, ha az idegen erők megszállnák hazánkat. Erre – mint Szaniszló is célozgat – minden esély meglenne akkor, ha a tartalmi radikális erő, a Jobbik vezetné a nemzet akaratából az országot. Nagyon fontos ez a kitétel, hogy a nemzet akaratából. Ugyanis, ha a Jobbik tényleg kormányra kerül, és az idegenek ezt hatalmi erőszakkal akarják meggátolni, illetve ellehetetleníteni, akkor Magyarország tényleg háborús viszonyok közé kerülhet.

56 is szinte a semmiből született meg, a birodalom, az idegen elnyomók elleni nemzeti összefogásból, és az új 56-nak is ez lenne a kiindulóalapja. Ha a Jobbik hatalomra kerülése esetén Magyarországot idegen fegyveresek szállnák meg, a magyar nemzet éppúgy mint 56-ban, felvenné ezek ellen a küzdelmet. Természetesen nem gondoljuk azt, hogy egy emberként fogna fegyvert az ország lakossága a megszállók elleni küzdelemben, viszont a Pesti Srácok, a Corvin köziek szellemi és politikai örökösei, az igazi szabadsághívők nem engednék, hogy nemcsak titkolt, hanem valódi gyarmat, megszállt terület legyen az ezeréves Magyarországból.

Meggyőződésünk, hogy ha az új világrend megpróbálkozna Magyarország erőszakos igába hajtásával, az első, de innentől kezdve már kijavíthatatlan rést ismét a magyar hazafiak és nemzetféltők ütnék az évszázadok óta uralkodó világstruktúra legyőzhetetlennek hitt falán.

A Jobbik tehát következetesen hirdetheti, hogy váltópártként a legális és törvényes hatalomszerzésre törekszik, hiszen a demokratikusnak nevezett államhatalmi struktúrában a választásokon dőlnek el a hatalmi kérdések. Azok a próbálkozások, amelyek szembe mennek a többség akaratával, előbb-utóbb elbuknak, mint azt a történelem számos példája is bizonyítja.

A világ hatalmas változások előtt áll, gazdasági, politikai téren egyaránt. A világ csendőrének, Amerikának a globális ereje egyre inkább csökken, az Európai Unió nemcsak belső válsággal küzd, hanem maghatározó gazdasági csoportjainak érdeke az orosz kérdéssel kapcsolatosan szemlátomást ellenkezik az amerikai mamutcégekével. Forrong az egész földgolyó, viszont sok száz év után Magyarországnak végre a győztesek táborába kell tartoznia. Mert ez hozná el a hosszú ideje remélt igazi nemzeti megbékélést is.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Vér tapad a kezünkhöz? - Pawel LisickiVér tapad a kezünkhöz?
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat