HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Hungaro síiták és hungaro szunniták harcolnak egymás ellen hazánkban?

2014. november 28. 09:05
Hunhír.info

A világ nem, csupán a nyugati demokráciák, azon belül is elsősorban Európa küzd válsággal – véli Demján Sándor. Magyarország vergődésének oka a rossz foglalkoztatási szerkezet, a munka tiszteletének hiánya, a morális válság és az oktatás színvonala, amely a nyolcvanas évek óta jelentősen visszaesett- mondta lapinterjújában az üzletember, aki szerint az ország: „síitákból és szunnitákból áll. Hungaro síitákból és hungaro szunnitákból.

A nagyvállalkozó a Népszabadság leggazdagabb magyarokat bemutató, szombaton megjelenő Top 150 kiadványának adott interjúban úgy fogalmazott: a világ 70 százaléka köszöni szépen, nagyon jól van, többet eszik, jobb körülmények között él, egyre alacsonyabb gyerekhalandósági mutatókat produkál. Csak mi maradunk le itt Európában, és ezt vetítjük ki. A világ nem csupán a nyugati demokráciákról szól. Mi vagyunk krízisben! – mondta.

Az Európai Unió a világ GDP-jének negyedét állítja elő, a szociális juttatásoknak viszont több mint a felét adja – hívta fel a figyelmet Demján Sándor. A világban verseny van, s ez határozza meg egy-egy régió pozícióját: ahol nem bírják a tempót, ott idővel egyre többen csúsznak le a társadalmi ranglétrán. Európában a demográfiai folyamatok szerint egy dolgozónak hamarosan két-három nemdolgozót kell eltartania. Emiatt elkerülhetetlen az adók megemelése, amely viszont automatikusan maga után vonja a társadalmi elégedetlenséget. A demokráciát a jólét teremti meg, a szegénység pedig megöli.

Magyarország vergődésének oka a rossz foglalkoztatási szerkezet, a munka tiszteletének hiánya, a morális válság és az oktatás színvonala, amely a nyolcvanas évek óta jelentősen visszaesett. Az üzletember szerint olyan szabályozást kell létrehozni, amely rendbe teszi a foglalkoztatás szerkezetét, valóban rászorultsági alapon működteti a szociális juttatások rendszerét, és mindent, ami felesleges, megszüntet. Növelni kell a szakmunkások arányát, korszerűbb képzéssel.


A nagyvállalkozó szerint az ország: „síitákból és szunnitákból áll. Hungaro síitákból és hungaro szunnitákból.” Az egyik oldal állít valamit, a másik pedig homlokegyenest az ellenkezőjét mondja. Ha nem lennénk az Európai Unióban, valószínűleg le is gyilkolnák egymást – fogalmazott. Úgy látja: a magyar gazdaság válsága nem 2008-ban kezdődött. Már 2003 környékén arra figyelmeztetett, hogy Magyarország el fog indulni lefelé a lejtőn, és a legszegényebbé válik a régióban.Mára leköröztek minket a csehek, a szlovákok, a lengyelek, Románia pedig lassan utolér bennünket.

Az Európai Unió nélkül Magyarország összeomlik, egyedül nem tud boldogulni és felemelkedni, ezért egészséges kompromisszumokat kell kötni. Eközben azonban valóban meg kell védeni a magyar érdekeket, hiszen az unió nem más, mint önző államok társulása, ahol vannak egyenlők és még egyenlőbbek. A demokratikus szabályok, a szavazattöbbség ugyanakkor biztosítja, hogy a kisebb államok bizonyos kérdésekben a nagyok fölé kerekedhessenek.

Hunhír.info - nol.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat