HunHír.info

2018. Ígéret hava 25. nap, Tortel napja.

Alakul a kormánybuktatás: Gottfriend bírósági eljárás megindításához köti az infók kiadását

2014. november 27. 14:17
Kostás Roland - Hunhír.info

kem.jpgAz ideiglenes amerikai ügyvivő egyedüli esetnek minősítette, hogy a magyar kormány nem lépett a korrupciós ügyekben. A Mandinernek adott interjúban André Goodfriend arra utalt, hogy bírósági eljárás esetén információkkal segítenék a korrupciós ügyek feltárását. "Nem akarunk Magyarország rendőreként feltűnni" - mondta, majd hozzátette, nem azt akarják megértetni Magyarországgal, hogy mit kell tennie ezekkel a korrupt emberekkel. Mi meg elhisszük, mert tollas a hátunk, mint a háladási pulykának

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Arra a kérdésre, hogy az Egyesült Államok által kitiltott magyar kormányemberek listáján még mindig hat ember van-e, az ideiglenes ügyvivő azt válaszolta, hogy a lista nem változott, nem változtatgatják naponta. Azon dolgoznak, hogy az elszámoltathatóság és átláthatóság értékei mentén együtt haladhassanak.

Megerősítette, hogy az Egyesült Államok nem az az ország, amely megpróbál kikényszeríteni egy bírósági eljárást. Csupán egy döntést hoztak, hogy ki léphet be az országba. Annyit mondtak, hogy a magyar állampolgárok, a magyar szervezetek információkat juttattak el a magyar kormánynak. Ez egy magyar belügy, a magyar kormányon múlik, ellenőrzi-e azokat az információkat, amelyeket saját polgárai terjesztettek elő, és megteszi-e a megfelelő intézkedéseket. Nem pedig az, hogy megkérdezze az Egyesült Államokat, mi a teendő ezekkel a konkrét személyekkel.

Tehát ha büntetőeljárás indul, akkor az amerikai külügyminisztérium valószínűleg megadja az információkat? - hangzott a Mandiner következő kérdése. "Kezdünk feltételezésekbe bocsátkozni" - hangzott az ügyvivő válasza. De végül is azt mondta, hogy a két ország között megvan az eljárás az információk megosztására a peres eljárásokban.

Nem szokták nyilvánosságra hozni az ilyen listákat. Magyarországon is csak azért derült ki a létezése, mert - mint mondta - "valaki azt választotta, hogy közli", majd megkezdődtek a spekulációk - hazudott szemrebbenés nélkül a volt CIA ügynök.

Az Egyesült Államok azonban általában az után tiltja ki a kormányhivatalnokokat, miután az adott országban már rajtakapták őket a korrupción. A különbség az, hogy ez a kormány nem élt ezzel a lépéssel. Ilyenre először láttunk példát. És erről senki másnak nem tettünk említést, csak a kormánynak. Csak miután talán az emberek még nem láttak ilyen lépéseket, a média találgatásokba kezdett - vélekedett az ideiglenes ügyvivő az interjúban.

Persze, az amerikai bohóc úgy érvel, hogy mindenkit hülyének tart a pusztabunkók Magyarországán. Valakik nyilvánosságra hozták az Amerikából kitiltottak listáját - állítja a pojáca. Szóval csak úgy, a szuperhatalom beleegyezése nélkül? És ezt ki hiszi el ebben a világban, amikor még a gondolatot is ellenőrzi a Nagy Testvér. Ha Amerika nem akarta volna, hogy az ügy nyilvánosságra kerüljön, nem kerül, mert a szivárogtatni akarót, vagy akarókat előbb elütötte volna az autó, vagy elvitte volna őket az Ebola, mielőtt bármit is tesznek.

Azt hiszi ez a beképzelt majom, hogy az alternatív világmédiából nem tudja már az átlagember is, hogy az mindenkori amerikai kormány évtizedek óta a hazugság, a félremagyarázás, az átverés, a megvezetés és a hamis zászló második legnagyobb használója, alkalmazója a világon. Az Amerikát is uraló háttérhatalom azt a parancsot adta ki, hogy be kell húzni a csőbe a lázadozó európai gyarmat vezetését, mert pár esetben keménykedni akart a világ urai által kidolgoztatott projektekkel szemben. Ezért volt a kiszivárogtatás, külső parancsra. Most már csak azon múlik minden, hogy milyen szinten és mélységben hajol meg az Orbán-kormány előttük, nem az, hogy meghajol-e, avagy az ellenállást választja. Mert arra esélyt sem fognak adni.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat