HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Már decemberben visszahívhatják a CIA-ügynök Goodfriendet

2014. november 24. 11:04
Hunhír.info

kem.jpgMár december elején hazahívhatják Magyarországról az amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét. André Goodfriend tavaly nyár óta vezeti a budapesti követséget, de csak az elmúlt hetekben vált országosan hirhedtté a neve: a kitiltási ügy miatt. De ott volt az internetadó elleni tüntetésen is, sőt az ultrabaloldali, ultraliberális körúton belüli értelmiség zártkörű összejövetelére is elment.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

"Goodfriend napjai meg vannak számlálva?" Ezt kérdezte a valasz.hu, miután kiderült, hogy december elsején az amerikai szenátus arról szavaz, hogy ki lesz az Egyesült Államok új budapesti nagykövete. André Goodfriend több mint egy éve lett az amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője, de a nevét legtöbben csak most ősszel ismerhették meg. Többször tartott ugyanis sajtótájékoztatót az amerikai kitiltási ügyről, és több interjút is adott a témában, de - az amerikai törvényekre hivatkozva - neveket nem mondott és bizonyítékokat sem mutatott eddig.

André Goodfriend személyesen látogatott ki az internetadó elleni tüntetésre. Fotókat is készített és feltette az internetre. Ez volt az a demonstráció, amelynek a végén megdobálták a Fidesz székházát.

Az amerikai ügyvivő múlt héten az ultrabaloldali és ultraliberális politikusok és körúton belüli értelmiségiek összejövetelére is elment, az úgynevezett Bitó-szalonba. Erről az atv.hu írt először, és később maga a házigazda, Bitó László is elismerte, hogy ott volt Goodfriend.

A tervek szerint tehát bő egy hét múlva dönthet az amerikai szenátus az új budapesti nagykövetről. A híradó információi szerint azért hívhatják haza Budapestről André Goodfriendet, mert az utóbbi időben a diplomáciai szokásoktól eltérően feltűnően sokszor jelent meg az ultra baloldali és ultraliberális körökhöz köthető belpolitikai eseményeken.

Hivatalos önéletrajza szerint korábban évekig a washingtoni nemzetközi szervezetek irodájánál, a CIA egyik szellemi,stratégia intézményénél dolgozott. Itt dolgozták ki azokat a módszereket, amelyekkel a posztszovjet államok kormányait a helyi globálcion-globálatlantista ellenzék és a hozzájuk kötődő ultraliberális civilek támogatásával meg lehet buktatni, ha az Egyesült Államok érdeke így kívánja.

Hunhír.info - hiradó.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Barnabás evangéliuma - Arany LászlóBarnabás evangéliuma
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat