HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

150 rendőr kellett a beilleszkedők kultúrprogramja kezeléséhez - technika órán vett részt a K. család

2014. november 21. 14:03
Hunhír.info

Vélt vagy valós sérelmek miatt vascsövekkel és baltával támadt rá egy tízfős cigány bűnbanda egy másik, kisebb csoportra Vácott még november elején. November 19-én hajnalban százötven rendőr tíz helyszínen jelent meg egy időben, az összehangolt akcióban elfogták, majd előállították a tíz embert. Bizonyára derék, szánalomra méltó szegény bodzaszedőkről szól a történet, nem pedig agresszív csúcsbűnözőkről, ezért kellett ennyi rendőr.

Menedék - Atilla

A nyomozás eddigi adatai szerint a 38 éves K. Zsolt és kilenc társa (mindannyian váci lakosok) november elsején kora délután érkeztek a váci Káptalan utcába. Céljuk az volt, hogy elégtételt vegyenek az ugyanabban az utcában tartózkodó kisebb csoport egyik tagja és K. Zsolt testvére között korábban keletkezett konfliktus miatt.

Elállták a menekülési útvonalakat, majd némi kiabálás után a 32 éves K. Attila egy vascsővel az egyik sértett alkarjára ütött, míg a másik sértettet ugyanezzel az eszközzel fejbe vágta. A férfi ettől még állva maradt, ezért K. Zsolt egy baltával fejen ütötte. A földre került magatehetetlen férfit a tízfős társaság több tagja vascsövekkel tovább ütlegelte, a bántalmazásban K. Gyula 59 éves, K. Norbert 28 éves, K. Gyuláné 59 éves és H. Győző 33 éves váci lakosok vettek részt - magyarázta a szóvivő.

Másik két sértettet a 31 éves H. József lábon, illetve mellkason ütött egy vasdarabbal, majd ő is bekapcsolódott a földön fekvő férfi verésébe. A támadókhoz később csatlakozott a különféle eszközökkel felszerelkezett 44 éves H. György, a 24 éves K. Gergő és a 43 éves K. Ferenc is, majd mindannyian autóval elhajtottak a helyszínről.

Az orvosi szakvélemény szerint a bántalmazott emberek közül ketten könnyű sérülést szenvedtek, egy férfi súlyosan sérült, míg negyedik társukat életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A rendőröknek sikerült azonosítaniuk a gyanúsítottakat, de mivel információjuk volt arról, hogy közülük többen fegyverrel rendelkeznek, elfogásukhoz a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársait kérték fel.

November 19-én hajnalban százötven rendőr tíz helyszínen jelent meg egy időben, az összehangolt akcióban elfogták, majd előállították a tíz embert. Közülük hetet emberölési kísérlet és garázdaság megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, majd vettek őrizetbe, kezdeményezve előzetes letartóztatásukat. Három társukat garázdasággal gyanúsítják, ők szabadlábon védekezhetnek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat