HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Kirabolta és elvágta az idős magyar bácsi nyakát - vicces büntetést kapott az erőtartalék

2014. november 20. 20:14
Hunhír.info

A Szegedi Ítélőtábla szerdán helybenhagyta a tizenhét évesen vádlottak padjára került brutális emberállatnak a Szolnoki Törvényszéken hozott első fokú nevetségesen enyhe ítéletet. Továbbra is úgy látszik, hogy Magyarországon cigánybűnözők nem kaphatnak tettük súlyához mért büntetést, mert egyből rasszizmussal riogatnak a jogvédőnek álcázott idegen ügynökszervezetek.

Menedék - Atilla

A jogerős határozat szerint a vádlott még tavaly január 2-án reggel azzal a szándékkal kerékpározott el Mezőtúron egy hetvenhét esztendős nyugdíjas tanárember házához, hogy bármi áron pénzt szerezzen tőle. A fiú petróleumlámpa-vásárlási szándékkal kopogtatott be a régiségekkel is foglalkozó idős bácsihoz, aki beinvitálta otthonába.

A házban azonban felfigyelt egy televízióra, s elhatározta, azt fogja a sértettől megszerezni. A fiú szólt a bácsinak, hogy hazamegy pénzért, s nemsokára visszatér. Így is tett, és néhány perc elteltével újra zörgetett a sértett kapuján, aki ismét beengedte őt. A fiatalember az udvarról nyíló műhelynél a magával vitt tapétavágó-késsel elvágta az idős pedagógus nyakát. Ám a bácsi nem esett össze, inkább megpróbálta megfogni támadóját, aki ezért hamarjában elkerekezett a helyszínről (a bácsin később sikeres életmentő műtétet hajtottak végre...). A brutálisan kegyetlen bűnözőt a rendőrség gyorsan elfogta, majd az ügyészség bíróság elé állította. A Szegedi Ítélőtábla jogerős ítélete 8 év fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztés lett. így pár év konditermezés után ismét rászabadulhat a társadalomra.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat