HunHír.info

2018. Álom hava 17. nap, Tugurkán napja.

A Tel-Aviv-Washington-Brüsszel tengely titkosszolgálati offenzívája zajlik hazánk ellen

2014. november 20. 18:54
Hunhír.info

kem.jpgTeljesen egyértelmű, hogy Magyarország ellen komoly titkosszolgálati offenzíva zajlik, hiszen azt látni, hogy nemcsak tüntetések vannak, hanem a nemzetközi médiában is nagyon negatív az ország megítélése, - Tel-Avivtól Washingtonon és Brüsszelen át akár Berlinig - "erős kritikát" fogalmaznak meg Magyarországgal szemben - mondta a 180 percben Földi László, az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója.

Menedek - Engdahl

Földi leszögezte: az ilyen típusú anyagok egyszerre jelennek meg-

A Kossuth Rádiónak nyilatkozó elemző szerint gyakorlatilag minden oldalról – Tel-Avivtól Washingtonon ás Brüsszelen át akár Berlinig – erős kritikát fogalmaznak meg Magyarországgal szemben. Az ilyen felfordulásos, puccsszerű helyzetekben az azonban nem világos, mi az, amit jobban lehetne tenni a nyugalom helyreállításáért.

A kitiltási ügy kapcsán Földi László azt mondta, az amerikai titkosszolgálat nyilvánvalóan tudja, hogy kik az érintett személyek és mik a valós indokok. A magyar titkosszolgálat azonban csak akkor lehetne tisztában ezekkel a tényekkel, ha beépült volna az amerikai struktúrába, amit a szövetségi megállapodás megnehezít.

Földi László szerint persze ezt a szövetségi etikettet nem mindenki tartja be, mert a titkosszolgálat befolyásolási akcióinak előzménye a hírszerzés, amihez pedig források kellenek. A szakember szerint a magyar szolgálatok nem valószínű, hogy ilyenekkel rendelkezhetnek, és nem csak azért, mert sértené a partnerállammal való együttműködést. Földi László szerint az okok között van az is, hogy amikor Magyarország ellen pár héttel ezelőtt elindult a folyamat, mintha a kormány is tanácstalan lett volna. A magyar vezetés nem volt abban a helyzetben, hogy tudhatta volna: nagyobb offenzíva előtt állunk, nem pedig csak néhány ember kitiltásáról van szó.

Amikor 16 évvel ezelőtt néhai Csurka István Magyarországon elsőként beszélt a Tel-Aviv - Washington - Brüsszel tengelyről, az egész jobbos-balos politikai fősodor lehülyézte, és leantiszemitázta. Most egy volt titkosszolga mondja ugyanezt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat