HunHír.info

2018. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Embert öltek, raboltak, kutyát akasztottak fel a miskolci kisfiúk

2014. szeptember 16. 08:19
Hunhír.info

kesesgyilkos250.jpgVádat emelt az ügyészség a lyukóvölgyi gyilkosság ügyében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a három kivételezett, beilleszkedő jogvédő-kedvenv egy embert agyonvert, egyet súlyosan bántalmazott, egy kutyát pedig felakasztott háromnapos ámokfutása alatt. A szadista emberállatok származása most is tabu, viszont ha ezt a bűncselekmény sorozatot nemcigányok követik el, már hazánkban őrjöngene a világ összes liberális jogvédője.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Az ügyről számos részletet közölt az ügyészség hétfőn. Eszerint a 17, 18 és 19 éves "fiúkból" állócigány bűnbanda tavaly márciusban együtt italozott Miskolc-Lyukóvölgy városrészében. Éjfélre alaposan leitták magukat, ekkor döntötték el ketten, hogy betörnek egy szomszédos házban lakó idős férfihoz. Bemásztak a kerítésen, berúgták a ház ajtaját és berontottak. Áldozatuk felébredt a zajra, ekkor 18 éves támadója ököllel leütötte, majd amikor megpróbált felállni a földről, a 17 éves fiú is nekiesett. Ezután egyikük elővett egy kést és azzal kezdte szurkálni a 64 éves férfit, társa pedig tovább ütlegelte és rugdosta. Eközben folyamatosan pénzt követeltek tőle.

Az idős ember rövid időn belül belehalt sérüléseibe. Az ügyészség szerint az áldozat "a vádlottak bántalmazása miatt az élet kioltásával szükségszerűen vele járó szenvedést jóval meghaladó testi-lelki gyötrelmeket volt kénytelen átélni". A gyilkosok különféle használati tárgyakat zsákmányoltak, összesen 37 ezer forint értékben.

Másnap egy másik házba törtek be, ekkor már hárman. A 48 éves férfit hasonló módon ütlegelni kezdték, ő azonban bemenekült a mellékhelyiségbe és magára zárta az ajtót. Innen 50 ezer forint körüli összegben vittek el értékeket. A férfit nem tudták bántani, így kutyáját vették célba: a nagytestű ebet saját láncára akasztották fel.

Az ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő vádlottakkal szemben határozott tartamú fegyházbüntetés, a fiatalkorú vádlott esetében fiatalkorúak börtönbüntetése kiszabását indítványozta. A csapat nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, rablás, állatkínzás és betöréses lopás miatt állhat hamarosan bíróság elé.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Atilla fia, Csaba királyfi - Lezsák SándorAtilla fia, Csaba királyfi
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat