HunHír.info

2018. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

Obama most tényleg kirobbantja a harmadik világháborút?

2014. szeptember 15. 18:08
Hunhír.info

obamanetan-reuters250.jpgBarack Obama amerikai elnök azzal fenyegetőzött, hogy megsemmisíti a szíriai légvédelmi rendszert, és megdönti a szír kormányt, ha Aszad elnök parancsot ad az ország légterébe belépő amerikai gépek lelövésére. Obama azzal hencegett, hogy könnyebb likvidálni Aszad hadseregét, mint a rejtőzködő ISIL-terroristákat. Az amerikaiak Aszad kormányának közreműködése nélkül akarják bombázni a szír területeket, és ebbe az elnök természetesen nem mehet bele.

Magyar Menedék - Migránsokk

A szíriai külügyminiszter Walid al-Moallem figyelmeztette az Egyesült Államokat és szövetségeseit, abba nem mennek bele, hogy a törvényes szír hatalom kihagyásával szír területen akarják támadni a terrorkalifátus katonáit.

"Szíria kész együttműködni és összehangolni a regionális és nemzetközi küzdelmet a terroristák ellen bárkivel, de csak az ENSZ határozatainak megfelelően, a szíriai szuverenitás tiszteletben tartásával.

Vasárnap az amerikai külügyminiszter, John Kerry kijelentette: Washington nem fogja koordinálni a légicsapásait a ISIL-terroristák ellen Szíria területén.

Barack Obama amerikai elnök azzal fenyegetőzött, hogy megsemmisíti a szíriai légvédelmi rendszert, és megdönti a szír kormányt, ha Aszad elnök parancsot ad az ország légterébe belépő amerikai gépek lelövésére. Obama azzal hencegett, hogy könnyebb likvidálni Aszad hadseregét, mint a rejtőzködő ISIL-terroristákat. Az amerikaiak Aszad kormányának közreműködése nélkül akarják bombázni a szír területeket, és ebbe az elnök természetesen nem mehet bele.

Irán és Oroszország pedig azonnal lépni fog, ha Amerika katonai erővel akarja megdönteni a törvényes szír hatalmat. Ez pedig a harmadik világháború egyenes útja.

Hunhír.info - Presstv

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat