HunHír.info

2018. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Tarol a mocskos liberalizmus: Nemierőszak-hullám söpör végig az amerikai egyetemeken

2014. szeptember 14. 13:49
Hunhír.info

Riasztó adatok: az amerikai kampuszokon a hallgatók 25 százalékát éri szexuális zaklatás, erőszak. Járványról és trendi jelenségről, az egyetemek felelősségéről és mulasztásairól beszélnek a szakértők. S arról: elég-e a tüneti kezelés, vagy az életforma, értékrendszer gyökeres megváltoztatásáért kellene síkra szállni. Hunhír.infi - valasz.hu nyománAz egyetemeken kiment a divatból a romantikus, felelősségteljes szerelem, helyette van a „hook up”, azaz alkalmi szexuális kapcsolat, minden elköteleződés nélkül

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Sarah és Tom a New York-i Columbia Egyetem hallgatói hétvégi partin voltak, aminek végén Sarah szobájában kötöttek ki. Tom azonnal durván megragadta a lány karját, majd megerőszakolta. Nem nagyon ismerték korábban egymást, Sarah sikoltozott, küzdött, de Tom nem engedett. Az aktus után pár percig egymás mellett feküdtek szótlanul, majd Tom felöltözött és távozott.

Eileen barátnőivel buliba ment, ittak, aztán szétváltak, mindenki más szobába ment. Eileen ismerősével, Erickel tartott. Mivel részeg volt, Eric hazakísérte, de mire a lány a delíriumból ébredezni kezdett, Eric már rajta feküdt.

Az elsőéves egyetemista, Anna alig volt két hete a kampuszon, amikor egy bulin sokat ivott, és eltűnt barátai szeme elől. Később SMS-ben jelezte, hogy fél valakitől. A barátok keresni kezdték, mire megtalálták, egy futballista megerőszakolta egy biliárdasztalon, egy tucat másik fiú pedig nevetett rajtuk.

A történetek vég nélküliek, a szereplők, egyetemek különböznek, de közös vonás az alkohol, a drog és a „hook-up” kultúra. Az egyetemeken kiment a divatból a romantikus, felelősségteljes szerelem, helyette van a „hook up”, azaz alkalmi szexuális kapcsolat, minden elköteleződés nélkül. A hétvégi összejövetelek ki tudja, kinek az ágyába sodorják a fiatalokat, de kialusszák magukat, és elfelejtik a kalandot. Vagy a megerőszakolással testi és lelki sebet kapnak.

Mit tehet a megerőszakolt hallgató? A legtöbb esetben hallgat, mert szégyelli magát. Fordulhat az egyetemi tanácshoz vagy a rendőrséghez. Ma azzal vádolják az egyetemeket, hogy nem veszik komolyan a panaszokat, nem folytatnak alapos vizsgálatokat, és nem büntetnek szigorúan. Nem távolítanak el minden gyanúsítottat. Az egyetem viszont arra hivatkozik, hogy a hallgatók magánéletét nem hivatott ellenőrizni, nincs meg ahhoz az apparátusa, hogy a szexuális erőszakot alaposan kivizsgálhassa. Jelenleg 55 egyetem ellen folytatnak eljárást, amiért „félrekezelték” a szexuális zaklatások ügyét.

Hunhír.info - valasz.hu nyománNemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat