HunHír.info

2018. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

A globálatlantisták számára csak eszköz Puccsrajna, és csak egy bóher Jacenyuk

2014. szeptember 14. 09:43
Hunhír.info

jobb-szektor-250.jpgUkrajna semlegessége "alapvető kérdés" Moszkva számára, az ennek megváltoztatására irányuló erőfeszítések mögött pedig az Egyesült Államok áll, amelynek az a célja, hogy éket verjen Oroszország és Európa közé - mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szombaton. Leszögezte: Jacenyuk nem saját állama érdekeit képviseli, hanem azokét, akik viszályt akarnak szítani az ukrán és az orosz nép között, és éket akarnak verni Oroszország és Európa közé. Ez elsősorban Washington, az Egyesült Államok nem is titkolja ezt.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Lavrov az Ukrajna semleges státusának megváltoztatását előirányzó törvénytervezetről szólva úgy fogalmazott, hogy az el nem kötelezettség képviseli legjobban "az ukrán nép, a környező országok és az európai biztonság" érdekeit.

A kérdéses törvénytervezetet - amely a semlegesség feladása mellett az ukrán NATO-csatlakozás felújítását tartalmazza - a múlt hónapban nyújtotta be Arszenyij Jacenyuk kormánya. A miniszterelnök az utóbbi időben gyakran hangoztatta, hogy Ukrajna biztonsága csak a NATO-hoz való csatlakozás által biztosítható az "orosz agresszióval" szemben, bár az atlanti szövetség szeptember eleji csúcsértekezletén elzárkózott az ukrán csatlakozás lehetőségétől.

"Számunkra (a semlegesség) alapvető kérdés. (Jacenyuk) nem saját állama érdekeit képviseli, hanem azokét, akik viszályt akarnak szítani az ukrán és az orosz nép között, és éket akarnak verni Oroszország és Európa közé. Ez elsősorban Washington, az Egyesült Államok nem is titkolja ezt" - mondta az orosz diplomácia vezetője egy tévéinterjúban.

Elemzők már hosszú ideje hangoztatják, hogy az ukrán válsággal kapcsolatos orosz magatartást elsősorban az motiválja, hogy Moszkva nem hajlandó (TELJES JOGGAL - a szerk.) a NATO "befolyási övezetébe" engedni Ukrajnát.

Lavrov az interjúban visszautasította azokat a feltételezéseket, hogy Moszkva ütközőzónát vagy orosz befolyás alatt álló szakadár államot akar létrehozni Kelet-Ukrajnában. "Ez butaság, ami (...) csak a közvéleményt becsapni akaró lázas agy szellemi terméke lehet" - mondta.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat