HunHír.info

2018. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

Bemutatjuk Kurcsányi új állambiztonsági tisztjét

2014. szeptember 11. 11:35
Kincses Albin - Hunhír.info

avo_terror_250.jpgA főváros XI. kerületében már nyilvántartásba vették az MSZP–DK közös kompenzációs listáját, melyet a szocialista polgármesterjelölt, Molnár Gyula vezet – ötödik helyén pedig a Gyurcsány-párt által delegált Kupper Róbert szerepel. Ő nemcsak azért érdekes figura, mert a kerület jelenlegi fideszes alpolgármesterének édesapja, hanem mert – miként az Index kiszúrta – neve szerepel a Belügyminisztérium III/III. Csoportfőnöksége központi állományában dolgozó tisztek és főtisztek listájában, melyet anno a HVG tett közzé.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A megjegyzés rovatban egyébként Kupper Róbertet közvetve legyilkosozzák, legalábbis ez a szöveg szerepel a neve mellett: „1938-ban született. Szülei 1935 óta vettek részt a kommunista párt munkájában. Apját október végén mint fegyveres ellenforradalmárt lelőtték, »apja gyilkosát a harcok folyamán megsemmisítette« – áll az 1957-ben készült Vörös Csillag érdemrend felterjesztésében. 1956-tól a III. főcsoportfőnökségen dolgozott.”

A Kupper család egyébként eddig is befolyásos szereplője volt a közelmúlt gazdasági-politikai életének. Kupper Róbert egyik testvére, Kupper V. Béla például 1990-ig Horn Gyula kabinetfőnökeként működött a Külügyminisztériumban, másik testvére, Kupper András pedig a szép emlékű Centrum Parkoló Kft. korábbi tulajdonosa.


De vissza a mostani önkormányzati választáshoz. Ugyancsak a Gyurcsány-párt kontójára került a XI. kerület MSZP–DK közös egyéni képviselőjelöltjei közé Szegedi Ferenc, Újbuda 1994–1998 közötti – nem tévedés – MDF-es polgármestere.

valasz.hu

Nincs ebben semmi meglepő. Az MDF éppen úgy roskadozott a volt ávósoktól, partizánoktól, terrorlegényektől, mint a csillagváltó gyűlöletpárt. A cél akkor már az volt, hogy a látszólagos ellentétek mögött egy alomból származók uraljanak mindent. A HVG listáján egyébként tényleg szerepel az úriember, mert ilyen listák nem érik el bizonyos körök és páholyok ingerszintjét. Mások viszont igen, és akkor őrjöngenek. Pedig Kupper úr estében is talált, süllyedt...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat