HunHír.info

2018. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Veterans Today: A 9/11 terrortámadás „kitalált esemény” volt

2014. szeptember 10. 08:49
Kincses Albin - Hunhír.info

2001. szeptember 11-én a világ szinte élő adásban nézhette végig a World Trade Center ikertornyai ellen véghez vitt támadást, majd azok leomlását. Ezzel párhuzamosan értesülhettünk további két repülőgép történetéről, melyek közül egy a Pentagon épületébe csapódott, míg a másik az utasok bátorságának köszönhetően ártalmatlanul zuhant le egy ritkán lakott területen. A döbbenet csendjét a felháborodás és a bosszú hangjai váltották fel, majd az Amerikai Egyesült Államok két háborút is indított. Az elsőt Afganisztán, a másodikat Irak ellen, s hamarosan újabb támadások történtek Célkeresztbe került Irán és Szíria a két olyan bástya, amely nem hódolt be a háttárhatalomnak. Ezek mind a szeptember 11-i események egyenes következményei voltak. A legfontosabb téényezők egyike, hogy a világcirkusz porondjára szólították a terroristákat, vagyis mindenkit, aki felhasználható arra, hogy a rá való hivatkozással országokat lehessen elfoglalni rendszereket lehessen megdönteni a háttérhatalom érdekében. De az úgynevezett 9/11 elindított egy másik folyamatot is, az úgynevezett összeesküvés-elméletek megalkotóinak a színre lépését is. Az internet iszonyú gyorsaságú fejlődése pedig lehetővé tette, hogy az egész világot évszázadok óta uraló háttérhatalmi média-fősodor mellett az alternatív világmédia is elérhető a földgolyó bármely lakosa számára. Az amerikai James Henry Fetzer, a Veterans Today szerkesztője és társ-alapítója 13 évvel az ikertornyok elleni támadás kapcsán újabb titkokkal lepte meg a világ kevésbé megvezethető gondolkodó embereit.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

James Henry Fetzer a 13 ével ezelőtt történtekhez kapcsolódóan telefoninterjújában azt állította, hogy a néhai al-Kaida vezér "Oszama bin Laden nem vett részt" az ikertornyok elleni akcióban. Fetzer leszögezte:a 9/11 terrortámadás valójában egy"kitalált esemény" volt, amelyet az amerikai neokonzervatívok közreműködésével a Pentagon támogatásával hajtottak végre amerikai és izraeli hírszerző ügynökségek.

Az University of Wisconsin-Madison nyugdíjas professzora szerint a CIA a nemzetközi jgot és normákat megsértve megkínozta az állítólagos al-Kaida tagokat, akik ezután tették meglepő kinyilatkoztatásaikat, amelyek a hatalom hivatalos verzióját támasztották alá. A fullasztásos kínzási eljárást alkalmazták a 9/ 11 állítólagos kitervelője, Khalid Sheikh Mohammed ellen is - fogalmazott a PressTV-nek adott telefoninterjújában az amerikai James Henry Fetzer.

Az amerikai szenátus hamarosan közzéteszi az úgynevezett Kínzás-dossziét, azt a 3600 oldalas dokumentumot, amely több millió minősített CIA adatot tartalmaz.

A szenátus hírszerzési bizottsága vezetője, Dianne Feinstein kijelentette: a jelentés megmutatja a hatalom szervezetinek "brutalitását, amely éles ellentétben áll Amerika nemzeti értékeivel".

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mindenki-tudja ország - Szerencsés KárolyMindenki-tudja ország
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat