HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

Szegény Lázár kormánya azt teszi, amit a hazai és nemzetközi zsidó szervezetek parancsolnak

2014. szeptember 09. 16:28
Kincses Albin - Hunhír.info

A kormány a magyarországi zsidó szervezetek támogatásával és a nemzetközi zsidó közösség segítségével akarja kialakítani a "holokauszt gyermekáldozatainak" emléket állító Sorsok Háza szakmai programját - közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, a Zsidó Közösségi Kerekasztal több mint négyórás ülése után, amelyen tájékoztatása szerint nyolc témát vitattak meg. Pont aktuális ez a gyermekáldozatozás most, 70 évvel az esmémyek után, amikor a zsidók ártatlan gyerekek százait mészárolták le a Gázai-övezetben.

A miniszter a felmerülő kérdések közül megemlítette a magyarországi "holokauszt-túlélők" anyagi-szociális helyzetét, valamint a magyarországi zsidó temetők ügyét.Tehát megint a közpénz milliárdok a zsidó szervezeteknek. Az ezeréves templomaink összerogynak, egy magyar 25 évig porladhat, aztán ha a hozzátartozó nem fizet, egyből eladják sírhelyét. A hagymakupolás honfoglalás helyett hazánkban beütött a zsidó köves honfoglalás . A száz éves zsidó sírok meg pompáznak közpénzből, aztán mire lejátszódik az egész szemfényvesztés, büszkén hirdethetik az utókornak, hogy ők hazánk őslakosai. A Grünök, Kohnok, egyebek....

Elmondta, hogy a következő tanácskozást decemberben tartják, amelyre meghívják az igazságszolgáltatás vezetőit is, hogy áttekintsék "az antiszemita jelenségekkel szembeni zéró tolerancia elvének érvényesülését".

Lázár János kérdésre megerősítette, valóban felkérte Zoltai Gusztávot, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) volt ügyvezető igazgatóját, hogy "több évtizedes közösségszervező tapasztalatait felhasználva adjon tanácsokat a kormányzatnak adott esetben vitás kérdésekben".

A Mazsihisz elnöke fontos lépésnek tartja, hogy egy háromnegyed éve megszakadt párbeszédet tudtak folytatni a Zsidó Közösségi Kerekasztalon.

Heisler András a kerekasztalt követő sajtótájékoztatón, kedden a Parlamentben úgy fogalmazott, nagyon sok kérdésben sikerült megoldást találniuk, és nagyon sok kérdéssel kapcsolatban a kormánynak és a zsidó szervezeteknek még "dolgozniuk kell azon, hogy eljussunk a megoldásig".

A Mazsihisz elnöke "nagyon biztatónak" tartja, hogy a Sorsok Házával kapcsolatban a zsidó szervezetek ígéretet kaptak a kormánytól, a kiállítást "csak konszenzusos megoldással" fogják megnyitni, tehát csak akkor, ha a hazai és a nemzetközi zsidó szervezetek is egyetértenek annak a szakmaiságával - tette hozzá.

Tehát ki parancsol Magyarországnak? Na ki? A hazai és nemzetközi zsidó szervezetek, vagy a magyar kormány? Tessék választani!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális agymosás - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális agymosás
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat