HunHír.info

2018. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Ezt is megértük: Zoltait sajátjai megalázták, mire ő bosszúból most eddigi ellenségei uszályába szegődött

2014. szeptember 09. 12:05
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

zoltaigusztav250.jpgAki azt hinné, nem eléggé nagy Isten állatkertje, alighanem tévedne. Vannak olyan lakói, akiket ha kidobnak az ablakon, visszamásznak az ajtón. Ilyen Zoltai Gusztáv (Zucker Gerzson), Lázár János új tanácsadója is. Mert ezt is megértük: sajátjai megalázták, mire ő bosszúból most eddigi ellenségei uszályába szegődött.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Hadd ne kelljen részleteznünk most a nevezett meglehetősen rovott múltját, azt, hogy mégis hányszor, hány helyen fordult meg élete nyolc évtizede alatt. Akit ha valami, akkor egy tart életben, de az aztán nagyon, éspedig kaméleontermészete. No meg szarkasága.

Amit már a Mazsihisz is megelégelt és így falon kívül találta magát. De ő ettől persze nem ijedt meg. Bosszúból most odasündörög a kormányhoz és a Mazsihisszel farkasszemet néző EMIH-hez. Csakhogy meglegyen a lóvé Mindegy végül, hogy – honnan.

Amúgy is mindig voltak udvari bolondok, akik képesek voltak hát saját ellenségükhöz szegődni, ha helyzetük éppen úgy kívánta. Erről például az, aki a kenderesi kúria tulajdonosából az ország első embere lett, nyilván elég tapasztalattal rendelkezett.

Aki mellé olyanok is szegődtek, éspedig nem kevesen, akik őt folyvást leantiszemitázták. Mindenesetre maradva a minap történt esetnél, inkább hadd ne latolgassuk, vajon meddig fog tartani Zoltai urasága eddigi ellenségei uszályába való szegődése. Miként azt se, fog-e válaszolni az esetről beszámolt Magyar Hírlap egyik hozzászólója alábbi három kérdésére:

„1. Zoltai saját kénye-kedvére árulta a sírhelyeket a zsidó temetőben, ami miatt fel is jelentették a rendőrségen. Mi van az üggyel? 2. Most hogy a papa fizetést kap az államtól, a lánya abba fogja hagyni a kordonbontást a Szabadság téren? 3. Minden bennünket gyalázó hazug szemétkedő fizetést/jutalmat kap hogy befogja a pofáját? És vajon befogja???”

Megannyi kérdés, mindenesetre egy biztos: Zoltai Isten állatkertjének igen ritka példánya. Vigyázzunk, mert hozzányúlni fölöttébb veszélyes és büntetendő!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat