HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

A Jobbik újabb történelmi diadala: brutálisan lenyomták a TELJES liberálbalt a jelöltállításban

2014. szeptember 09. 08:49

Hétfő délutánig kellett leadni az ajánlószelvényeket az októberi önkormányzati választásokra. A rendelkezésre álló adatok szerint Magyarország második legnagyobb ereje, a Jobbik nemzeti néppárt nem csak a szocikat, de a teljes cionliberálbal "demokratikus ellenzéket" is szénné égette. Vonáék 227 polgármesterjelölttel vágnának neki a választásoknak baloldali pártok önállóan és különböző szövetségekben összesen körülbelül 180 polgármesterjelöltet indítanak.Önkormányzati képviselőt 2800-at indít a Jobbik, körülbelül kétezret az MSZP, DK és szövetségeseik. Noha mindez a támogatottságról még nem sokat mond, mutathatja, hogy a radikális párt szervezettebb a baloldalnál, és egyértelmű jelzés, hogy a magyarok mostmát a jó? és a Jobbik közül választanak. Az idegenek kordétologatói lassan tényleg kiszorulhatnak a politikai és közéletből, és megkezdődhet a rend, a jólét és a szabadság nemzeti Magyarországának felépítése.

Magyar Menedék - Migránsokk

A baloldali ellenzék nem indít jelöltet több, erősen kormánypárti vagy radikális vezetésű településeken. Egyáltalán nincs emberük Felcsúton, ahol csak az LMP próbálja pártként is megméretni magát a három jelöltjével, de a Vona Gábor Jobbik-elnök által jobbikos mintatelepülésként emlegetett Tiszavasváriban is két független jelölt indul a polgármester ellen, még önkormányzati képviselőként sem próbálkozik baloldali vagy LMP-s jelölt, mint ahogy a szintén jobbikos vezetésű Gyöngyöspatán, Tuzséren, Békésszentandráson, Hegyháthodászon, Hencidán, Kemenessömjénben, Kosdon, Tuzséren, Monorierdőn sem. A jobbikos Toroczkai László vezette Ásotthalmon nincs más polgármesterjelölt, mint ő, a képviselőjelöltek pedig mindannyian független színekben indulnak. A kivétel Érpatak, ahol a szokatlan módszereiről és a liboldók gyűlölethullámát kiváltó performanszairól ismert, függetlenként induló Orosz Mihály ellen mindkét oldal harcba száll.

Hunhír.info - VS.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat