HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

Rodney Martin: Az IÁ a „mumus”, hogy az atlantisták ismét uralhassák Irakot

2014. szeptember 09. 08:32
Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgBarack Obama amerikai elnök az Egyesült Államoknak az Iszlám Állam (IÁ) elnevezésű terrorszervezet legyőzésével kapcsolatos elkötelezettségéről beszélt telefonon Haider al-Abádi iraki miniszterelnökkel - közölte washingtoni idő szerint hétfőn a Fehér Ház. Rodney Martin amerikai egykori kongresszusi munkatárs vasárnap figyelmeztetett: az Egyesült Államok és szövetségesei által létrehozott IÁ takfiri csoport a "mumus" annak érdekében, hogy előkészítsék a terepet a a csapatok átcsoportosítására Irakba.

Magyar Menedék - Migránsokk

Segítséget ígért az amerikai elnök az iraki miniszterelnöknek, akinek a programját és kormányának összetételét hétfőn éjjel hagyta jóvá az iraki parlament.

A New York Times című amerikai lap hétfőn kormányzati forrásokra hivatkozva azt állította, hogy az amerikai védelmi minisztériumban kidolgozott, háromszakaszos akcióterv keretében akár három évig - vagyis az Obama elnöki mandátuma utáni időkig - is elhúzódhat az IÁ felszámolása.

A három szakaszból az első az iraki légicsapásokkal már megkezdődött. A következő fázisban az iraki hadseregnek és a kurd harcosoknak nyújtott tanácsadással, kiképzéssel és fegyverszállítással fokozzák az erőfeszítéseket. A harmadik szakaszban az IÁ szíriai erőinek megtörésére összpontosítanának.

"Az IÁ egy mumus, amelyet azért hozott létre a Nyugat, hogy visszatérhessen Irakba" - mondta a PressTv-nek adott interjújában vasárnap Rodney Martin, volt amerikai kongresszusi munkatárs. A politikai elemző szerint az amerikai neokonok parancsát hajtja végre Obama, hogy a közel-keleti amerikai katonai jelenléttel megvalósítsa az úgynevezett Új Amerikai Évszázad projektet. Az elemző felhívta a figyelmet: az amerikai hivatalos politika és a cionisták uralta média elhallgatta, hogy a terrorkalifátus martalócai 250 szír katonát mészároltak le egy támaszpont elfoglalásakor, mert Amerika célja változatlan a Közel-Keleten: el kell távolítani a a hatalomból Bashar Al-Assad szíriai elnököt.
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat