HunHír.info

2018. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

A kommunisták még a Miatyánkot is meghamisítják

2014. szeptember 06. 08:24
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

ima.jpgIgen, nem tévedés, nem paródia a cím. A Néphazugság tegnap arról adott hírt, hogy a venezuelai szocialista pártkongresszuson egyik elvtársuk nevére cserélték fel Isten nevét. Persze ebben az akolban a szemfényvesztésnek sehol sincsen határa. Olyan ez, mint nálunk az, hogy van az MSzP-nek „hívő tagozata” is. Bizonyítván, hogy a kommunizmusban bármilyen aberráció lehetséges.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Elhitethető általa az északról délre folyó folyók fordítva folyásáról, a Kiskunságunkon való rizs-, banán- és narancstermelésről, az energia nélkül is működő hűtőgépről szóló utópia. Meg hogy a szakrális szövegek szájuk íze szerint már értelmezhetők.

Maradva a címadó esetnél, a nevezett orgánumban ezt olvashatjuk:

„Kikelt magából a venezuelai katolikus egyház feje, amiért Hugo Chávez hívei átírták a Miatyánkot, és a szocialista párt kongresszusán Jézus helyett a néhai elnökhöz fohászkodtak.

„Mi Chávezünk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te örökséged" – kezdte a nem mindennapi imát María Estrella Uribe táchirai képviselő a minap a szocialista párt kongresszusán. A vörösbe öltözött tömeg előtt felolvasott ima teljes szövegét átírták, elejétől a végéig Hugo Chávezhez fohászkodva benne.

„És ne vígy minket a kapitalizmus kísértésébe, szabadíts meg az ördögi oligarcháktól, a csempészektől, mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké. Ámen" – fejezte be átszellemülten a felolvasást Uribe.
Az eset nagy vihart kavart még Venezuelában is, ahol a néhai elnök hívei már életében is imádták a tavaly rákban elhunyt Chávezt, halála óta azonban már-már szentként tisztelik.”


Mindehhez csupán két lakonikus megjegyzés. Először is, milyen érdekes ugyebár, hogy az ilyen hamisítások sohasem rabbinikus szövegekkel történnek. Másodszor, az ilyen történéseken az érintettek orgánumai valahogy sohasem háborodnak fel, ilyenkor náluk mintha nem működne a „zéró tolerancia” elve.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat