HunHír.info

2018. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

Nadrágostul vitték a trafikos pénzét a siófoki gyilkosok - már megint az ufók

2014. szeptember 04. 16:14
Hunhír.info

Nem megfojtották, hanem egy vascsővel ütötték agyon, s valóban törzsvendége volt a kocsmájában az egyik gyilkos K. László siófoki trafikos vállalkozónak, ahogyan azt elsőként megírtuk. A rendőrség most publikálta a néhány héttel ezelőtt történt rablógyilkosság részleteit, a cigány jogvédők és polgárjogi aktivisták meg szokás szerint kussolnak.

Magyar Menedék - Migránsokk

Az áldozaton a megtalálásakor nem volt nadrág – írja a Zsaru magazin –, az elkövető azt magával vitte. A vállalkozó – szokása szerint utolsó estéjén is – üzleteinek napi bevételét, mely péntekenként volt a legnagyobb, egyszerűen zsebre vágta. Az elkövető nem foglalkozott a részletekkel: nadrágostul vitte a pénzt. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a két trafikot és egy büfét üzemeltető férfit azután ölték meg, hogy szombat hajnalban hazaérkezett a napi bevétellel.

A gyilkosságtól számítva alig két napon belül elfogta a rendőrség azt a három férfit, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy augusztus 16-án megölték K. László siófoki vállalkozót. „Reggel fél hétkor anyósa talált rá Mogyoró utcai családi házának udvarán, amikor kivitte a szemetet – írja a rendőrség nyomán a Zsaru magazin. – Később kiderült: a földön fekvő férfira fél órával korábban egy kutyasétáltató is felfigyelt, de részegnek gondolta, nem szólt senkinek.”

„Miközben ellenőriztük az áldozat kocsmájának vendégkörét – így egy rendőri vezető –, tudomásunkra jutott, hogy ott ismét felbukkant a 36 éves balatonföldvári N. Tamás, aki régi ismerősünk.” Először őt fogták el, majd „meglettek a társai is, például a 29 éves siófoki L. Norbert, akivel már követett el közösen bűncselekményt. A hozzájuk hasonlóan húsz perc munkaviszonnyal sem rendelkező 28 éves K. Ferenc kaposvári lakost nem volt nehéz rábeszélniük”.

Tovább folytatva a rendőrségi beszámolót: „N. rájött, egyszerű betöréssel nem tudja megszerezni a vállalkozó bevételét, társakat kellett találnia megtámadásához. Felszerelkeztek két, egyenként méteres ónozott vízvezetékcsővel, és elindultak L. Norbert kék SEAT-jával. Miután K. Ferenc megütötte, N. Tamás lerántotta a földre került férfiról a pénzzel tömött nadrágját.

A csöveket eldobták, a ruháikat és a mobiltelefonjaikat elégették, a szerzett pénzt háromfelé osztották, és hazamentek.”

Sajtóhírek szerint az előzetesben lévő gyanúsítottak közül L. Norbert beismerte bűnösségét, részletes vallomást tett, K. Ferenc és N. Tamás azonban tagad.

Menü a nyomozóknak

Tóth László, a siófoki Kálmán Imre Étterem vezetője fölajánlott egy-egy ebédmenüt a nyomozásban részt vevő, zömmel a megyei főkapitányságról Siófokra érkező rendőri erőknek. Aki csak menet közben tudott enni, annak becsomagoltatta a főtt ételt, azoknak pedig, akik nem hagyhatták el a helyszínt, kiszállíttatta. Tóth lapunknak azt mondta: az elhunyt K. László barátjaként is kötelességének érezte ezt, egyébként is évek óta nála ebédel számos helyi rendőr, a nyárra a városba vezényeltek is, 2004-ig pedig, amíg működött a siófoki fogda, oda is Tóthék főztek.

sonline.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat