HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

A multikulti globálvilág végnapjai - Európát és a Államokat is elsodorhatja a lavina

2014. szeptember 04. 13:39
Hunhír.info

dollar250.jpgAz a nézet, hogy a Kína és a többiek a nyugat kiszolgálásából élnek már régen nem így van. Európában és az USA-ban él nagyjából 850 millió ember amelyiknek a fizetőképes része nincs 400 millió. A keleti, Kína, India, Oroszország, BRICS országokban ma már 1,8-2 milliárd fő a fizetőlépes kereslettel fellépők száma.A túltermelés miatt amit a nyugati kamatos pénzrendszer és az általa kikényszerített infláció generál persze sok árút exportálnak.

Igaz ezt ők is finanszírozzák hitel formájában az USA-ban is. Ezért tartozik nekik az USA 4,5 milliárd dollárral és nem fordítva.

Ma az USA-ban és az EU-ban alig 3 millió autót adnak el.
Csak Kínában évi 14 millió autót adnak el és lassan a 2/3-át otthon fogják gyártani. Élelmiszerből, zöldség, gyümölcs a világ 3. legnagyobb exportőre. Ki is szorítanak végleg az orosz piacról a mostani idióta EU döntések miatt és télire a gépkocsi, jármű gyártásunk is megáll Putyin miatt. Az a 2 milliárd ember bruttó össztermékben háromszor annyit fogyaszt ma már mint az USA és Európa összesen. Mire Európa visszahozná a termelést az minimum 3-5 év. Csak hát nincs fizetőképes kereslet, mert a nyereség 80%-át zsebre vágják a hiénák. Az 550 milliós 28 tagú EU-ban ma már több mint 50 millióan élnek tengődő szinten és 150 millióan éppen, hogy az alap ellátást tudják maguknak biztosítani. Ez a 200 millió ember eleve nem tekinthető vásárló erőnek. Na és mi lesz majd a tavaszra az orosz embargó hatására. Minimum 1,5 millió plusz munkanélküli lesz a valóságban és nem lesz az EU országok mezőgazdasági árbevétele a tavalyinak a 30%-a sem. Ebben merek fogadni is. Csak a németeknél lesz 400 ezer, a franciáknál 350 ezer, az Olaszoknál, Görögöknél, Spanyoloknál 280-300 ezer munkanélküli. De még Svájcban és a skandinávoknál is lesznek bőven. Magyarországon tavaszra szintén érezni fogjuk azt a cca 50 milliárd közvetlen és 150 milliárd közvetett veszteséget a 30-40 ezer munkanélküli növekedéssel együtt..,

Vándorffy Hunor

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mindenki-tudja ország - Szerencsés KárolyMindenki-tudja ország
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat