HunHír.info

2018. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

”Náci vagyok”: a Nyugat-imádó ukrajnai puccskormány kedvenc alakulatai

2014. szeptember 02. 13:39
Hunhír.info

jobb-szektor-250.jpgKijev büntetőakciójában Ukrajna keleti részén több úgynevezett önkéntes zászlóalj is részt vesz. Ne segélyszervezetre gondoljunk, hanem a Nyugat-imádó ukrajnai puccskormány által felfegyverzett neonáci különítményekre, amelyek befolyása egyre nő. Oleh Odnorozsenko, az Azov zászlóalj parancsnoka állítása szerint legalább ötszáz ember alkotja az ő különítményét, és Ukrajna keleti szélében legalább ötven, az övéhez hasonló „önkéntes” alakulat működik.

Amikor az oroszbarát erők azt állítják, hogy ukrán fasisztákkal harcolnak, akkor az Azov, és egyéb ahhoz hasonló zászlóalj esetében nagyjából igazuk van – írja az Azov zászlóaljról szóló cikkében a külpolitikában mértékadó amerikai Foreign Policy magazin. Oleh Odnorozsenko, az Azov zászlóalj parancsnoka állítása szerint legalább ötszáz ember alkotja az ő különítményét, és Ukrajna keleti szélében legalább ötven, az övéhez hasonló „önkéntes” alakulat működik.

A zászlóaljak - például a Dobassz, vagy Azov - a neonácik által előszeretettel használt szimbólumokat használják. Az Azovnak a farkashorog van a zászlaján, alapítója pedig egy ismert ukrán neonáci, Andrij Biletszkij, a Szociális-Nemzti Gyűlés és az Ukrán Hazafiak nevű mozgalmak vezetője. Tagjai nyíltan a fehér felsőbbrendűséget hirdetik, vagy antiszemiták – számolt be a brit The Telegraph, amely megszólaltatta az egység egyik több tagját. „Náci vagyok. Nem gyűlölök más nemzetiségűeket, de szerintem mindenkinek a saját országában kell élnie” – mondta egyikőjük, aki a Fantom álnéven mutatkozott be. Hozzátette: nagyra becsüli Hitlert, aki az első világháború után újjáépítette Németországot. Fantom a homoszexualitást mentális betegségnek tekinti, a holokausztot pedig szerinte nagyon eltúlozzák. Egy másik tag, aki a Sztyepán néven fut, azt mondta, hogy a fogságba esett oroszbarát szeparatistákat katonai bíróság elé kell állítani, majd ezt követően ki kell végezni.

Az ultrasovén eunácik addig kellettek a Nyugatnak, amíg végrehajtották a a cionatlantista puccsot. Most már gáz létezésük, előbb utóbb likvidálni fogják őket, csak most még előkészítik az akcióhoz a kommunikációs terepet.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat