HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

Pásztor Albert: Kutakodnak utánam

2014. szeptember 02. 09:40
Hunhír.info

Pásztor Albert független miskolci polgármesterjelölt azt állítja "szakemberek" kutakodnak utána, s ismeretlenek "a zsarolás határait súroló" ajánlatokat tettek neki.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

A függetlenként induló, de több baloldali párt által támogatott politikus kedden az MTI-hez eljuttatott nyílt levelében azt írta: az elmúlt napokban számos, egymástól független forrásból kapott tájékoztatás arról, hogy "szakemberek" politikai indíttatásból keresik ismerőseit, adatokat gyűjtenek róla, "ahogy a szakzsargon mondja: dolgoznak rám" - fogalmazott, hozzátéve: több alkalommal is megkeresték ismeretlenek és a ajánlatokat tettek, hogy milyen feltételekkel, miben tudnának neki "segíteni."

Mint kiemelte: mikor a polgármesterjelöltség mellett döntött fel volt erre készülve és tájékoztatta a családját, ismerőseit, barátait, hogy mire számíthatnak. "Családom, barátaim, ismerőseim ismernek - nem vagyok zsarolható, nem vagyok kényszeríthető" - szögezte le Pásztor Albert.

"Azon kevesek közé tartozom, aki vállalja a múltját, szembenéz vele és el tud vele számolni" - fogalmazott a független politikus, s politikai ellenfeleitől, ellenlábasaitól, "bérenceiktől", magánnyomozóktól, konspirátoroktól azt kérte ne próbálják zsarolni, ne üzengessenek, hanem - mint fogalmazott - "jöjjenek elő a farbával!".

Pásztor Albert 2000-től 2011-ig volt Miskolc rendőrkapitánya. Akkor vált országszerte ismertté, amikor öt éve egy sajtótájékoztatón azt mondta: Miskolc a rablások tekintetében a legfertőzöttebb az országban, és az elmúlt időszakban valamennyi ilyen típusú bűncselekmény elkövetője cigány származású volt. A rendőrkapitányt pártok, civil szervezetek támadták kijelentése miatt, eltávolítását szorgalmazták, ám sokan,köztük más pártok, civil szervezetek kiálltak mellette, és maradt a posztján 2011-ig.

Miskolcon Pásztor Albert független polgármesterjelölt múlt kedden jelentette be, hogy összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat. A politikust korábban az MSZP, a Demokratikus Koalíció, az Együtt-PM miskolci szervezete és a Miskolc Lokálpatrióta Egyesület támogatta az indulásban. Az Együtt országos elnöksége viszont leváltotta helyi szervezetük elnökét, s kiemelték: az Együtt-PM nem támogatja Pásztor Albert indulását.

Hunhír.info - MTI

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mindenki-tudja ország - Szerencsés KárolyMindenki-tudja ország
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat