HunHír.info

2018. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

A mazsihiszes transzvesztitát is nyakon öntötték...

2014. augusztus 28. 07:57
Hunhír.info

viz.jpgEzúttal Schwezoff Dávid, a Budapesti Zsidó Hitközség változatos előéletű vezetőjét öntötték nyakon kisgyerekek, akik közül – a Falus-videóban szereplő kisfiúval ellentétben – egy sem tört ki zokogásban a felvétel során. Úgy látszik, a generációkon keresztül ható holokauszt-trauma adott esetekben igen szélsőséges megnyilvánulásokat produkál a hazai zsidóság EGYES, a jelenben is félelemben és rettegésben élő tagjainál.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Korábban, a Tudózsidó blog számolt be arról, hogy transzvesztita előadóként tevékenykedett korábban a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezető igazgatójának idén nyáron megválasztott Schwezoff Dávid.

A magyarországi zsidó közéleti kérdésekben tájékozott blog állítása szerint Schwezoff korábban Carol Hore Mohn néven tevékenykedett a budapesti LMBTQ-közösség örömére.

Később kiderült: Schwezoff evangélikus és katolikus templomokban is kántorkodott korábban; a visszahívására irányuló MAZSIHISZ-en belüli kísérletek viszont eddig kudarccal végződtek.

Úgy látszik, egyes zsidó közéleti személyiségek nagyon rákattantak a vizes őrületre. A demokratikus ellenzék közös főpolgármester- jelöltje, az egyik nagy hatalmú zsidó "segélyszervezet" vezére, Falus Ferenc nyitotta meg az őrület-láncot, amelyhez most csatlakozott a mazsihiszes transzvesztita is. Most már csak a sittes zsidó bankár, Kunos Péter hiányzik az attrakcióból. Belefér még a műsorba a zsinagóga-felújításokra újabb közpénz százmilliókat követelő, folyamatosan antiszemitázó, rasszistázó hisztériázó bohóc, a mazsihiszes Hesler is.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat