HunHír.info

2018. Áldás hava 16. nap, Aszlár napja.

Kiverte a biztosítékot a segélyszervezetes zsidó videója az őt jelölő pártoknál

2014. augusztus 26. 16:15
Hunhír.info

A jelölő pártok egyike sem vállalja a felelősséget Falus Ferenc ellenzéki főpolgármester-jelöltnek, az egyik legbefolyásosabb zsidó szervezet vezetőjének az interneten kétes karriert befutó vírusvideója miatt, melyet a volt ÁNTSZ-vezető magánakciójának tartanak.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Tarlós kihívója a Facebookon csatlakozott az egész világon terjedő kampányhoz, amelyben ismert személyiségek jeges vízzel öntik le magukat, és tesznek felajánlást egy nemes cél érdekében.

Ám Falus videója a megjelenés után azonnal köznevetség tárgya lett. Elég arra a kínos momentumra gondolni, ahogy például az unoka a nagypapa leöntésekor rögtön bömbölni kezdett (az Index kinagyította a videót, melyen úgy látszik, hogy az orra is vérzett), miközben a főpolgármester-jelölt egy „világ legjobb apukája” feliratú pólót viselt. De az élcelődések középpontjába került a választott helyszín, a szereplők öltözéke (pl. a papucs a zoknival), a műanyagtálból evő ló, meg a furcsán viselkedő kutya. Ráadásul a felvétel minőségén is látszik, hogy amatőr home videóról van szó.

„Es leontes ugyben csak magamert tudok felelosseget vallalni” – írta ki Twitter-oldalára a videó megjelenése után Szigetvári Viktor, a Falust hivatalosan indító Együtt-PM társelnöke, aki az országgyűlési választások előtt pártja egyik kampányfőnöke volt. Gyurcsány Ferenc – egy nappal Falus akciója előtt – a Facebookon közölte, „nem fogok egy vödör jeges vizet a fejemre”, de felajánlott 200 dollárt a „gyerekek gyógyítására”.

Bár szocialista forrásaink szerint nincs köze a videóhoz, kedden reggel az MSZP szétküldött a szerkesztőségekbe egy levelet, amiben közölte, hogy a pártelnökük, Tóbiás József és Falus közös sajtótékoztatója „szervezési okokból” elmarad. Ez azért is pikáns, mert az ATV-ben korábban Tóbiás azt mondta, nem tudja eldönteni, hogy Falus jó főpolgármester-jelölt-e, mert még nem találkozott vele személyesen.

hvg.hu nyomán

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat